Menu
0
Schnelle Lieferung
Sicher bezahlen
Flex-Delivery-Service
Versandkostenfrei NL/BE > €150

X-marker

X-marker X-Marker
X-marker

X-Marker

X-marker is een zelfverdedigingsspray,(Qua uitelijk zou hij verward kunnen worde..
€18,95

X-marker is een zelfverdedigingsspray, Qua uiterlijk zou hij verward kunnen worden door het wettelijk verboden traangas of pepperspray maar x-marker is niet verboden door de Nederlandse wetgeving. Dit houdt in dat hij alleen in noodsituaties gebruikt mag worden. Dit betekent grofweg wanneer lijf, eerbaarheid of goederen in gevaar zijn of zullen gaan komen. Een kanttekening is dat dit alleen mag als er echt geen andere optie is om deze “aanval” af te wenden. Dus, als men weg kan komen moet men het ook doen. Als men zeker weet het bovenstaande van toepassing is mag x-marker gebruikt gaan worden. Het product heeft de volgende werking: Na het verlaten van de spray zal de blauwe vloeistof vrijwel direct na impact op het lichaam, (lees gezicht), zich omvormen tot een schuimerige laag. Het beste is dit te vergelijken met het opschuimen van scheerschuim. UrbanSurvival.nl levert X-marker en accessoires.

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? JaNeinFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »

Abonnieren Sie unseren Newsletter

Abonnieren

Benutzerkonto anlegen

Durch Ihre Anmeldung in unserem Shop, bewegen Sie sich um einiges schneller durch den Bestellvorgang, können mehrere Adressen anlegen, können Ihre Aufträge verfolgen und vieles mehr.

Kundenkonto anlegen

Zuletzt hinzugefügt

Keine Artikel in Ihrem Warenkorb

Gesamt inkl. MwSt:€0,00
Kostenloser Versand wenn Sie noch €150,00 zusätlich bestellen

Product filters

Preis
Min: €0
Max: €20
Marken