Menu
0
Livraison rapide
Payer en toute sécurité
Flex-Delivery-Service
Livraison gratuite NL/BE > €150

€959,00
Ajouter au panier
Carinthia Micro Tent Plus
Carinthia Micro Tent Plus
Carinthia Micro Tent Plus
Carinthia Micro Tent Plus
Carinthia Micro Tent Plus
Carinthia Micro Tent Plus
Carinthia Micro Tent Plus
Carinthia Micro Tent Plus
Carinthia Micro Tent Plus
Carinthia Micro Tent Plus

Carinthia Micro Tent Plus

€959,00Taxes incluses
Disponible

Carinthia Micro Tent Plus. Eenmans bivak tent ontwikkeld voor special forces. Het middendeel kan worden geopend door middel van twee ritsen die rondom lopen. Lire plus..

 • 24/7 Online winkelen

 • Flex-Delivery-Service

 • Fysieke winkel

  Veldhoven (NL)
 • Gratis verzending NL/BE vanaf €150

Description du produit

Carinthia Micro Tent Plus

Carinthia Micro Tent Plus. Eenmans bivak tent ontwikkeld voor special forces. Het middendeel kan worden geopend door middel van twee ritsen die rondom lopen. De ritsen zijn waterdicht dankzij speciaal ontwikkelde stormflappen. Het geïntegreerde muskietennet kan afzonderlijk worden gesloten. De isolatiemat kan op zijn plaats worden gehouden met vijf geïntegreerde lussen aan de achterkant.

BIVAKZAKKEN & BIVAK TENTEN

Een bivak kan nodig zijn als u geen plaats vindt voor een tent of onvrijwillig de nacht buiten moet doorbrengen. Dit betekent dat een bivyzak essentieel kan zijn om te overleven! Wij bieden modellen die wij consequent van de beste materialen vervaardigen, GORE-TEX® gasdoorlaatbare technologie is een uniek drielaags laminaat: absoluut waterdicht en extreem ademend. In tegenstelling tot het GORE-TEX®-membraan dat voor kleding wordt gebruikt, is GORE-TEX® Gas Permeable Technology luchtdoorlatend. Onze bivyzakken en tenten kunnen dus volledig worden afgesloten - absolute bescherming tegen het weer met veel comfort!

Carinthië & Gore-Tex®

CARINTHIA BIVYZAKKEN MET GORE-TEX® GASDOORLAATBARE TECHNOLOGIE | O² EN CO² DOORLAATBAAR

De CARINTHIA bivyzaksystemen met Gore-Tex® gasdoorlaatbare technologie is een waterdichte en winddichte multifunctionele laag met perfecte eigenschappen voor alle activiteiten in nat terrein en regen. Het unieke Gore-Tex®-laminaat is niet alleen extreem ademend, maar ook doorlaatbaar voor zuurstof en kooldioxide (omgevingslucht ). Dit betekent dat het mogelijk is om een volledig afgesloten waterdichte en winddichte omgeving te creëren om in slechte weersomstandigheden te slapen. De luchtdoorlatendheid van het systeem is getest tot een diepte van 1 m sneeuw.

MINDER GEWICHT EN VOLUME, MEER FLEXIBILITEIT

Het Gore-Tex®-laminaat voor slaapsystemen is ontworpen om lichter en beter samendrukbaar te zijn. Om het beste evenwicht tussen duurzaamheid en licht gewicht te bereiken, wordt een speciale combinatie van materialen gebruikt. De buitenste laag is gemaakt van een lichtgewicht, gasdoorlatend weefsel, terwijl voor het onderste gedeelte een robuust laminaat wordt gebruikt. Deze combinatie zorgt voor de beste balans tussen gewicht, duurzaamheid en bescherming.

BESCHERMING TEGEN KOUDE EN NATTIGHEID

CARINTHIA bivaksystemen met Gore-Tex® gasdoorlaatbare technologie vertonen uitstekende isolatie-eigenschappen en betekenen extra bescherming tegen de kou voor de gebruiker, vooral in gesloten toestand. De condensatie van waterdamp aan de binnenkant wordt verminderd en de condensatie wordt snel naar buiten getransporteerd.

Materiaal en specificaties

 • Merk: Carinthia
 • 3-laags Gore-Tex® laminaat
 • Buitenstof: 100% PA 6.6
 • Functionele laag: membraan op basis van ePTFE
 • Onderkant stof: 100% PA 6.6
 • Afmetingen (cm): 270/75/75
 • Gewicht (g): 1.800
 • Afmetingen verpakking (cm): 35x12

Spécifications

Numéro de l'article
92381
EAN Code
9002647008341
SKU
92381

Spécifications

Numéro de l'article
92381
EAN Code
9002647008341
SKU
92381

Micro Tent Plus

0 évaluations

Évaluer Carinthia Micro Tent Plus

Carinthia Micro Tent Plus. Eenmans bivak tent ontwikkeld voor special forces. Het middendeel kan wor..

Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? OuiNonEn savoir plus sur les témoins (cookies) »

Abonnez-vous à notre infolettre

S'abonner

S'inscrire

L'inscription à notre boutique permettra d'accélérer votre passage à la caisse lors de vos prochains achats, d'enregistrer plusieurs adresses, de consulter ou de suivre vos commandes, et plus encore.

S'inscrire

Récemment ajouté

Il n'y a aucun article dans votre panier

Total avec les taxes:€0,00
Order for another €150,00 and receive free shipping