Menu
0
Livraison rapide
Payer en toute sécurité
Flex-Delivery-Service
Livraison gratuite NL/BE > €150

€26,95
Ajouter au panier
Cold Steel M9 Rubber Training Bayonet

Cold Steel M9 Rubber Training Bayonet

€26,95Taxes incluses
Disponible

0705442012085 van Cold Steel. Een oefenmes gemaakt van santopreen met een lengte van ca. 30,5 cm. Lire plus..

 • 24/7 Online winkelen

 • Flex-Delivery-Service

 • Fysieke winkel

  Veldhoven (NL)
 • *Gratis verzending vanaf €150

Description du produit

M9 Rubber Training Bayonet

M9 Rubber Training Bayonet van Cold Steel. Een oefenmes gemaakt van santopreen met een lengte van ca. 30,5 cm. Voorzien van bayonet verbinding.

Nu kunt u oefenen met een aantal van de meest populaire mes ontwerpen in relatieve veiligheid - met de rubberen training messen van Cold Steel! Elke trainer is zorgvuldig ontworpen om er zo realistisch mogelijk uit te zien, zodat ze effectief kunnen worden gebruikt bij solo-oefeningen, trainingsoefeningen, ontwapeningsoefeningen, demonstraties en elke andere activiteit waarbij je het realisme redelijk dicht wilt benaderen, maar niet het extreme gevaar en risico wilt lopen dat met een echt mes wordt geassocieerd.

Specificaties:

 • Merk: Cold Steel
 • Kleur: zwart
 • Lemmet: Tanto point
 • Materiaal: Santopreen (kunststof/rubber)
 • Lengte: 30,5 cm
 • Gewicht: 159 gram
 • Toepassing: trainingsmes
 • Extra gegevens: rubber imitatie mes

Cold Steel

Cold Steel Inc. is opgericht in 1980. Een bedrijf die – het maken van de sterkste en scherpste messen in de wereld – heeft als uitgangspunt. Innovaties hebben in de afgelopen drie decennia altijd al een invloedrijke bijdrage geleverd binnen de messenindustrie. De supersterke en scherpe San Mai III® staalsoort en de Tri_Ad™ Lock & Locking waren bijvoorbeeld baanbrekend introducties geweest.

Zij maken onder andere vaststaande messen, zakmessen, zwaarden, machetes, blaaspijpen en andere vechtsport- en trainingswapens. Hun producten worden wereldwijd gebruikt onder andere door militairen en politie voor trainingsdoeleinden. Een groot aantal producten worden ook gebruikt in actiefilms, TV shows en spellen. De Cold Steel Bowie Bushman kwam bijvoorbeeld voor in The Hunger Games (2012) en in The Wolverine (2013) was de Magnum Tanto XII in te bewonderen. Zelfs in de hilarische actie/komedie Mr. and Mrs. Smit (2005) waren meerdere Cold Steel producten te zien.

De typische Amerikaanse manier van presenteren komt op de meeste Europeanen soms wat overweldigend over maar is vooral bedoeld om de kwaliteit van de producten weer te geven. Onder de liefhebbers is een groot aantal verzamelaars van deze hoogwaardige producten. Ook worden de producten werkelijk getest onder zware en veeleisende omstandigheden. Hierdoor zijn er ook veel tevreden gebruikers onder Outdoor- en Bushcraft liefhebbers.

Spécifications

Numéro de l'article
CS 92RBNT
EAN Code
0705442012085
SKU
CS 92RBNT

Évaluations

0 évaluations

Spécifications

Numéro de l'article
CS 92RBNT
EAN Code
0705442012085
SKU
CS 92RBNT

M9 Rubber Training Bayonet

0 évaluations

Évaluer Cold Steel M9 Rubber Training Bayonet

0705442012085 van Cold Steel. Een oefenmes gemaakt van santopreen met een lengte van ca. 30,5 cm.

Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? OuiNonEn savoir plus sur les témoins (cookies) »

Abonnez-vous à notre infolettre

S'abonner

S'inscrire

L'inscription à notre boutique permettra d'accélérer votre passage à la caisse lors de vos prochains achats, d'enregistrer plusieurs adresses, de consulter ou de suivre vos commandes, et plus encore.

S'inscrire

Récemment ajouté

Il n'y a aucun article dans votre panier

Total avec les taxes:€0,00
Order for another €150,00 and receive free shipping