Menu
0
Livraison rapide
Payer en toute sécurité
Flex-Delivery-Service
Livraison gratuite NL/BE > €150

€165,00
Ajouter au panier
Tasmanian Tiger TT Modular Gunners Pack IRR stone grey olive

Tasmanian Tiger TT Modular Gunners Pack IRR stone grey olive

€165,00Taxes incluses
Disponible

TT Modular Gunners Pack IRR van Tasmanian Tiger. Lichte, tactische inzetrugzak voor modulair gebruik. De materialen die voor deze inzetrugzak zijn gebruikt, zijn erg licht, waardoor hij super gemakkelijk te hanteren is. Lire plus..

 • 24/7 Online winkelen

 • Flex-Delivery-Service

 • Fysieke winkel

  Veldhoven (NL)
 • *Gratis verzending vanaf €150

Description du produit

TT Modular Gunners Pack IRR

TT Modular Gunners Pack IRR van Tasmanian Tiger. Lichte, tactische inzetrugzak voor modulair gebruik. De materialen die voor deze inzetrugzak zijn gebruikt, zijn erg licht, waardoor hij super gemakkelijk te hanteren is.

Kenmerken:

 • Het heeft een plat hoofdcompartiment dat compatibel is met een drinksysteem en het achter-paneel is voorzien van MOLLE-klittenband voor aanpasbaar bevestigen van je uitrusting.
 • Het bovenste voorvak van de rugzak is een flip-top waarachter u een maagzijn houder kunt bevestigen (drie M4-magazijnen of 4 pistool / MP7-magazijnen, deze houder wordt meegeleverd).
 • Beide middelste voorzakken zijn afneembaar en achter elk zit een MOLLE klittenband oppervlak. Zowel de TT Tac Pouch 12 (artikel 7862) als de TT 2 SGL Backup Mag Pouch M4 (artikel 7811) kunnen aan het onderste voorvak worden bevestigd.
 • De rugzak heeft aan de achterkant een MOLLE reverse systeem waardoor je hem kunt integreren in een plate carrier. Je kunt hem ook met een adapter op plate carrier bevestigen.

Specificaties:

 • Merk: Tasmanian Tiger
 • Afmetingen: 43 x 26 x 5 cm
 • Inhoud: 14 liter
 • Gewicht:  1000 gram
 • Materiaal 1: T-Square Rip FD
 • Materiaal 2:  CORDURA® 500 den met IRR behandeling
 • Kleur: Stone Grey Olive

TASMANIAN TIGER – DE UITRUSTING VAN DE PROS

Premium leverancier van professionele militaire en politie-uitrusting. Alle TASMANIAN TIGER-producten gemaakt van de allerbeste kwaliteit en met de beste functionaliteit. Het uitgebreide ontwikkelingswerk is altijd gebaseerd op de specifieke behoeften en vereisten van de gebruikers.

Van prototype tot serieproductie, alle producten worden vervaardigd in de eigen productiefaciliteiten van het bedrijf. Dit zorgt ervoor dat een constant hoog kwaliteitsniveau wordt gehandhaafd. Elke stap in het productieproces, van de aankoop van materialen tot de productie tot de eindcontroles. Het wordt nauwkeurig gedefinieerd en regelmatig gecontroleerd door onafhankelijke testcentra volgens internationale normen. Elk product wordt gecontroleerd voordat het de productie verlaat en krijgt een serienummer dat vervolgens wordt opgeslagen in de eigen database van het bedrijf.

U kunt op TASMANIAN TIGER-producten vertrouwen – overal en altijd.

Spécifications

Numéro de l'article
7308.332
EAN Code
4013236337525
SKU
7308.332

Évaluations

0 évaluations

Spécifications

Numéro de l'article
7308.332
EAN Code
4013236337525
SKU
7308.332

TT Modular Gunners Pack IRR stone grey olive

0 évaluations

Évaluer Tasmanian Tiger TT Modular Gunners Pack IRR stone grey olive

TT Modular Gunners Pack IRR van Tasmanian Tiger. Lichte, tactische inzetrugzak voor modulair gebruik..

Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? OuiNonEn savoir plus sur les témoins (cookies) »

Abonnez-vous à notre infolettre

S'abonner

S'inscrire

L'inscription à notre boutique permettra d'accélérer votre passage à la caisse lors de vos prochains achats, d'enregistrer plusieurs adresses, de consulter ou de suivre vos commandes, et plus encore.

S'inscrire

Récemment ajouté

Il n'y a aucun article dans votre panier

Total avec les taxes:€0,00
Order for another €150,00 and receive free shipping