Menu
0
Livraison rapide
Payer en toute sécurité
Flex-Delivery-Service
Livraison gratuite NL/BE > €150

€99,95
Ajouter au panier
SOG TAC XR OD Green
SOG TAC XR OD Green
SOG TAC XR OD Green
SOG TAC XR OD Green
SOG TAC XR OD Green
SOG TAC XR OD Green
SOG TAC XR OD Green
SOG TAC XR OD Green
SOG TAC XR OD Green

SOG TAC XR OD Green

€99,95Taxes incluses
En rupture de stock

SOG TAC XR OD Green is ontworpen voor professioneel gebruik met een hoogwaardig carbon stalen lemmet. Eenhandig te openen op een drietal manieren, met de duimstud , de kicker op de rug of gewoon met een polsbeweging. Eenmaal open wordt het lemmet op zijn Lire plus..

 • 24/7 Online winkelen

 • Flex-Delivery-Service

 • Fysieke winkel

  Veldhoven (NL)
 • Gratis verzending NL/BE vanaf €150

Description du produit

 

SOG TAC XR OD Green

SOG TAC XR OD Green is ontworpen voor professioneel gebruik met een hoogwaardig carbon stalen lemmet. Eenhandig te openen op een drietal manieren, met de duimstud , de kicker op de rug of gewoon met een polsbeweging. Eenmaal open wordt het lemmet op zijn plaats gehouden door de XR Lock. Het G10 handvat is voorzien van structuur een verwisselbare zak-clip.

XR LOCK

SOG's XR Lock zorgt voor een soepele, gecontroleerde opening met één hand. Biedt de ultieme ingebouwde vergrendeling van het mes in geopende toestand, in staat om 1500 pond kracht te weerstaan.

CRYO D2 STAAL

Een veelzijdig koolstofstaal gereedschapsstaal dat cryogeen warmte behandeld is volgens de unieke prestatiespecificaties van SOG. D2 biedt de ideale combinatie van behoud van de randen en duurzaamheid voor langdurig gebruik met onderhoudsgemak.

AMBIDEXTROUS ONTWERP

Ontworpen voor links- en rechtshandig gebruik met één hand, met alle functies toegankelijk met beide handen, inclusief omkeerbare clipbevestiging voor links- of rechtshandig dragen.

Specificaties:

 • Merk: SOG
 • Lemmet(cm) 8.50
 • Handgreep(cm) 12.00
 • Totaal(cm) 20.50
 • Gewicht (gram) 148
 • Staalsoort D2
 • Model Lemmet Clip Point
 • Vergrendeling XR Lock
 • Handgreep/Materiaal G10

SOG | Messen & Tools

Het verhaal begon in Vietnam. Waar leden van een geheime Amerikaanse speciale OPS unit, bekend als MACV-SOG, een uniek gevechtsmes meenam tijdens geheime missies. Jaren later inspireerde dat mes de jonge ontwerper genaamd Spencer Frazer. Hij startte hij de onderneming SOG- Specialty-Knives in 1986. Zijn missie was om het oorspronkelijke Bowie mes te reproduceren en hulde dit aan de speciale OPS eenheid die het had gemaakt.
Wat begon als een herinneringsmodel werd al gauw een volledig productlijn van innovatieve messen. Deze messen werden zelfs bekroond als de Navy SEAL knife of choice. Vandaag de dag worden deze messen met volle vertrouwen gebruikt in de meest veeleisende situaties. Gesmeed uit traditie, getoetst in het veld, geslepen voor u.

Spécifications

Numéro de l'article
SOG 12-38-02-41
SKU
SOG 12-38-02-41

Spécifications

Numéro de l'article
SOG 12-38-02-41
SKU
SOG 12-38-02-41

TAC XR OD Green

0 évaluations

Évaluer SOG TAC XR OD Green

SOG TAC XR OD Green is ontworpen voor professioneel gebruik met een hoogwaardig carbon stalen lemmet..

Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? OuiNonEn savoir plus sur les témoins (cookies) »

Abonnez-vous à notre infolettre

S'abonner

S'inscrire

L'inscription à notre boutique permettra d'accélérer votre passage à la caisse lors de vos prochains achats, d'enregistrer plusieurs adresses, de consulter ou de suivre vos commandes, et plus encore.

S'inscrire

Récemment ajouté

Il n'y a aucun article dans votre panier

Total avec les taxes:€0,00
Order for another €150,00 and receive free shipping