Menu
0
Livraison rapide
Payer en toute sécurité
Flex-Delivery-Service
Livraison gratuite NL/BE > €150

€14,90
Ajouter au panier
Clawgear Snap Cap 9x19 mm
Clawgear Snap Cap 9x19 mm
Clawgear Snap Cap 9x19 mm

Clawgear Snap Cap 9x19 mm

€14,90Taxes incluses
Disponible

Snap Cap 9×19 mm van Clawgear. Een Snap Cap is een accessoire voor vuurwapens dat de vorm heeft van een standaardpatroon/shotshell. Geschikt voor trainingen en controle werking wapen. Lire plus..

 • 24/7 Online winkelen

 • Flex-Delivery-Service

 • Fysieke winkel

  Veldhoven (NL)
 • Gratis verzending NL/BE vanaf €150

Description du produit

Snap Cap 9x19 mm

Snap Cap 9x19 mm van Clawgear. Een Snap Cap is een accessoire voor vuurwapens dat de vorm heeft van een standaardpatroon/shotshell, maar geen functionele componenten bevat, namelijk de slaghoedje, het drijfgas (buskruit) en het projectiel (kogel of kogeltje). Het dient hetzelfde doel als een dummykogel, maar verschilt in die zin dat een dummy gewoonlijk wordt aangepast aan een echte patroon, waarbij de voortdrijvende lading en de ontsteker worden verwijderd (maar het projectiel nog wel aan de huls wordt gekrompen), terwijl een snapcap specifiek is ontworpen om vanaf het begin een namaakpatroon te zijn.

Oefenen met droogvuur

Snap caps worden gebruikt voor algemene oefeningen met droogvuren. Er is enige discussie over de vraag of het droogvuren van een handvuurwapen schade kan toebrengen aan de slagpin van een modern vuurwapen. Het gebruik van een snapcap of een dummy kogel elimineert elk potentieel risico hierop.

Functiecontrole

Snap caps worden gebruikt om te controleren of een vuurwapen naar behoren functioneert zonder gebruik te maken van echte munitie. In het geval van semi-automatische vuurwapens kan het gebruikt worden om te controleren of het magazijn de munitie op de juiste manier via de invoerhelling in de kamer brengt.

Storingstraining

Snap caps dummy patronen werken ook als een trainingsmiddel om vuurwapenstoringen te simuleren, net zoals een dud zou doen. De schutter laadt een of meer snap cap patronen in het vuurwapen of het magazijn, samen met echte patronen; als de trekker wordt overgehaald met een snap cap in de kamer, treedt er een storing op. De schutter kan dan oefenen om de slechte patroon te verwijderen om vervolgens alsnog een schot te plaatsen.

Beheersing van de trekker

Net als bij de training van storingen worden snap caps samen met echte patronen geladen, zodat wanneer de trekker wordt overgehaald met een snap cap in de kamer, het vuurwapen niet afgaat. Hier is het de bedoeling te zien of de schutter de trekker goed onder controle heeft.

Kenmerken:

 • Rode kleur voor duidelijk verschil met echte patronen.
 • Verend slagpin vlak voor het veilig opvangen van de slagpin.
 • Metalen patroonrand
 • Leveringsomvang 5 stuks

Specificaties:

 • Merk: Clawgear
 • Materiaal: kunststof
 • Kleur: rood

Spécifications

Numéro de l'article
29554
EAN Code
9010109295543
SKU
29554

Spécifications

Numéro de l'article
29554
EAN Code
9010109295543
SKU
29554

Snap Cap 9x19 mm

0 évaluations

Évaluer Clawgear Snap Cap 9x19 mm

Snap Cap 9×19 mm van Clawgear. Een Snap Cap is een accessoire voor vuurwapens dat de vorm heeft van..

Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? OuiNonEn savoir plus sur les témoins (cookies) »

Abonnez-vous à notre infolettre

S'abonner

S'inscrire

L'inscription à notre boutique permettra d'accélérer votre passage à la caisse lors de vos prochains achats, d'enregistrer plusieurs adresses, de consulter ou de suivre vos commandes, et plus encore.

S'inscrire

Récemment ajouté

Il n'y a aucun article dans votre panier

Total avec les taxes:€0,00
Order for another €150,00 and receive free shipping