Menu
0
Livraison rapide
Payer en toute sécurité
Flex-Delivery-Service
Livraison gratuite NL/BE > €150

€42,96
Ajouter au panier
Cold Steel Shovel Special Forces

Cold Steel Shovel Special Forces

€42,96Taxes incluses
Disponible

Special Forces Shovel is gemodelleerd naar de originele Sovjet Spetznaz schop. De schop worden gesmeed uit Medium Carbon Staal vervolgens met hitte behandeld voor een maximale sterkte. Lire plus..

 • 24/7 Online winkelen

 • Flex-Delivery-Service

 • Fysieke winkel

  Veldhoven (NL)
 • *Gratis verzending vanaf €150

Description du produit

Shovel Special Forces

Special Forces Shovel is gemodelleerd naar de originele Sovjet Spetznaz schop. De Spetznaz soldaten vormden de meest elite-eenheid in de Sovjet-leger vergelijkbaar de Groene Baretten. De schop worden gesmeed uit Medium Carbon Staal vervolgens met hitte behandeld voor een maximale sterkte. De randen zijn geslepen.

Kenmerken:

 • Merk: Cold Steel
 • Kleur: zwart
 • Staalsoort: niet roestvrij/carbon staal
 • Lemmet: hakmes/bijl model
 • Handgreep: hard hout
 • Lengte: 52,50 cm
 • Gewicht: 778 gram
 • Toepassing: outdoor/survival schep
 • Extra gegevens: ook geschikt als lichte bijl

Cold Steel

Cold Steel Inc. is opgericht in 1980. Een bedrijf die – het maken van de sterkste en scherpste messen in de wereld – heeft als uitgangpunt. Innovaties  hebben in de afgelopen drie decennia altijd al een invloedrijke bijdrage geleverd binnen de messenindustrie. De supersterke en scherpe San Mai III® staalsoort en de Tri_Ad™ Lock & Locking waren bijvoorbeeld baanbrekend introducties geweest.

Zij maken onder andere vaststaande messen, zakmessen, zwaarden, machetes, blaaspijpen en andere vechtsport- en trainingswapens. Hun producten worden wereldwijd gebruikt onder andere door militairen en politie voor trainingsdoeleinden. Een groot aantal producten worden ook gebruikt in actiefilms, TV shows en spellen. De Cold Steel Bowie Bushman kwam bijvoorbeeld voor in The Hunger Games (2012) en in The Wolverine (2013) was de Magnum Tanto XII in te bewonderen. Zelfs in de hilarische actie/komedie Mr. and Mrs. Smit (2005) waren meerdere Cold Steel producten te zien.

De typische Amerikaanse manier van presenteren komt op de meeste Europeanen soms wat overweldigend over maar is vooral bedoeld om de kwaliteit van de producten weer te geven. Onder de liefhebbers is een groot aantal verzamelaars van deze hoogwaardige producten. Ook worden de producten werkelijk getest onder zware en veeleisende omstandigheden. Hierdoor zijn er ook veel tevreden gebruikers onder Outdoor- en Bushcraft liefhebbers.

Spécifications

Numéro de l'article
CS 92SF
EAN Code
0705442000815
SKU
CS 92SF

Évaluations

0 évaluations

Spécifications

Numéro de l'article
CS 92SF
EAN Code
0705442000815
SKU
CS 92SF

Shovel Special Forces

0 évaluations

Évaluer Cold Steel Shovel Special Forces

Special Forces Shovel is gemodelleerd naar de originele Sovjet Spetznaz schop. De schop worden gesme..

Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? OuiNonEn savoir plus sur les témoins (cookies) »

Abonnez-vous à notre infolettre

S'abonner

S'inscrire

L'inscription à notre boutique permettra d'accélérer votre passage à la caisse lors de vos prochains achats, d'enregistrer plusieurs adresses, de consulter ou de suivre vos commandes, et plus encore.

S'inscrire

Récemment ajouté

Il n'y a aucun article dans votre panier

Total avec les taxes:€0,00
Order for another €150,00 and receive free shipping