Menu
0
Livraison rapide
Payer en toute sécurité
Flex-Delivery-Service
Livraison gratuite NL/BE > €150

€14,96
Ajouter au panier
KH Security Identificatie Spray

KH Security Identificatie Spray

€14,96Taxes incluses
Disponible

Security Identificatie Spray is een zelfverdedigingsspray. De Colour Gel Spray is vrij van irriterende stoffen en verstuift een sterk klevende rode kleurstof, die aanvallers afschrikt en een betrouwbare identificatie van de dader mogelijk maakt, zelfs nog Lire plus..

  • 24/7 Online winkelen

  • Flex-Delivery-Service

  • Fysieke winkel

    Veldhoven (NL)
  • *Gratis verzending vanaf €150

Description du produit

Security Identificatie Spray

Security Identificatie Spray is een zelfverdedigingsspray. De Colour Gel Spray is vrij van irriterende stoffen en verstuift een sterk klevende rode kleurstof, die aanvallers afschrikt en een betrouwbare identificatie van de dader mogelijk maakt, zelfs nog lange tijd na het misdrijf. In geval van gevaar, richt de straal van de kleur gel direct op de aanvaller om de aanval af te weren.

Colour Gel Spray 40 ml met flip-top dop
De kleur-gel spray is voorzien van een hoogwaardige flip-top dop die voorkomt dat de spray onbedoeld vrijkomt: Het intelligente systeem met veerbekrachtigde flip-top dop beveiligt de sproeikop tegen de invloed van druk. Als u de trekker overhaalt, duwt u met uw duim het deksel omhoog. Het deksel klapt dan automatisch weer dicht.

Opsporing dader

Om een dader te pakken te krijgen zal men aangifte moeten doen en zal men een persoonsomschrijving moeten maken. Omdat de aanval een grote mate van stress en angst met zich meebrengt en vaak volkomen onverwachts plaatsvind is het voor de meeste slachtoffers vaak onmogelijk om een correcte en complete persoonsbeschrijving te doen. Dit met gevolg dat een dader vaak niet kan of mag worden vervolgd. Security Identificatie Spray heeft dit ondervangen door een kleurstof toe te voegen,(welke ongevaarlijk is voor de gezondheid).

Legaal

Qua uiterlijk zou hij verward kunnen worden door het wettelijk verboden traangas of pepperspray maar deze spray is niet verboden door de Nederlandse wetgeving. Dit houdt in dat hij alleen in noodsituaties gebruikt mag worden. Dit betekent grofweg wanneer lijf, eerbaarheid of goederen in gevaar zijn of zullen gaan komen. Een kanttekening is dat dit alleen mag als er echt geen andere optie is om deze `aanval` af te wenden. Dus, als men weg kan komen moet men het ook doen. Als men zeker weet het bovenstaande van toepassing is mag Security Identificatie Spray gebruikt gaan worden.

Optioneel leverbaar:

  • X-marker houder (35 mm) 
  • Holster Pepperspray
  • Paddle Holster Pepperspray

Spécifications

Numéro de l'article
KH 130246
EAN Code
8716961000745
SKU
KH 130246

Évaluations

0 évaluations

Spécifications

Numéro de l'article
KH 130246
EAN Code
8716961000745
SKU
KH 130246

Identificatie Spray

0 évaluations

Évaluer KH Security Identificatie Spray

Security Identificatie Spray is een zelfverdedigingsspray. De Colour Gel Spray is vrij van irritere..

Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? OuiNonEn savoir plus sur les témoins (cookies) »

Abonnez-vous à notre infolettre

S'abonner

S'inscrire

L'inscription à notre boutique permettra d'accélérer votre passage à la caisse lors de vos prochains achats, d'enregistrer plusieurs adresses, de consulter ou de suivre vos commandes, et plus encore.

S'inscrire

Récemment ajouté

Il n'y a aucun article dans votre panier

Total avec les taxes:€0,00
Order for another €150,00 and receive free shipping