Menu
0
Livraison rapide
Payer en toute sécurité
Flex-Delivery-Service
Livraison gratuite NL/BE > €150

€129,00
Ajouter au panier
Spyderco Endela Thin Blue Line
Spyderco Endela Thin Blue Line
Spyderco Endela Thin Blue Line
Spyderco Endela Thin Blue Line

Spyderco Endela Thin Blue Line

€129,00Taxes incluses
Disponible

Endela Thin Blue Line van Spyderco. De Endela Thin Blue Line is een gelimiteerde uitvoering van de Endela. Lire plus..

 • 24/7 Online winkelen

 • Flex-Delivery-Service

 • Fysieke winkel

  Veldhoven (NL)
 • Gratis verzending NL/BE vanaf €150

Description du produit

Endela Thin Blue Line

De Endela Thin Blue Line is een gelimiteerde uitvoering van de Endela, uitgevoerd met Blauwe accenten. De Spyderco Endela is de tussenmaat van de Delica en Endura en is een mooi slank, lichtgewicht EDC mes. Het Lemmet is gemaakt van VG-10 een zeer goede allround staalsoort en is uitgevoerd in een half gekartelde Spyderedge, waardoor dit mes uitermate geschikt is voor zwaardere taken zoals het doorsnijden van vezel houdend materiaal. Het lemmet is verder uitgevoerd met het al om bekende Spyderco gat voor een één-handige opening. Deze lightweight variant beschikt over spuitgegoten, met glasvezel versterkte nylon (FRN) schalen. Deze schalen maken het mes niet alleen verrassend licht maar hebben door het geïntegreerde patroon een fantastische grip. Uitgevoerd met een zwarte omkeerbare tip down draagclip en een koordoog.

De "Thin Blue Line" is een symbolische verwijzing naar de rol van handhaving als een barrière die chaos in de samenleving voorkomt. Om de dienst en opoffering van politieagenten te eren heeft Spyderco de "Thin Blue Line"-serie gemaakt. Een deel van alle verkopen van deze messen zal worden gedoneerd aan de “Tunnel to Towers Foundation”. Tunnel to Towers beheert meerdere liefdadigheidsprogramma’s ter ondersteuning van eerstehulpverleners, politie en militairen.

Specificaties:

 • Merk: Spyderco
 • Lengte lemmet(cm) 8.60
 • Lengte handgreep(cm) 11.90
 • Lengte totaal(cm) 20.50
 • Gewicht (gram) 89
 • Ontwerper Spyderco
 • Staalsoort VG-10
 • Hardheid (RC) 58
 • Model Lemmet Drop Point
 • Vergrendeling Back Lock
 • Handgreep/Materiaal FRN
 • Clip: Ja

Spyderco messen

De messen van Spyderco hebben de bekendheid te danken aan het unieke  ronde gat in het lemmet, ontwikkeld om een zakmes eenvoudig met één hand te openen. Later verkregen ze veel bekendheid door de bijzondere vormgeving. De vele verschillende staalsoorten en de speciale karteling van de messen. Dit merk is absoluut trendsettend als het gaat om revolutionaire ontwerpen en nieuwe staalsoorten.
Opgericht door Sal Glesser. Het eerste product was de Portable Hand in 1976, een “spin-vormig apparaat”, Hieraan ontleend Spyderco zijn naam. Het apparaat was een reeks van hoeken, kogelgewrichten en clips wat mensen een extra handje gaf zoals juweliers en hobbyisten, om te werken met kleine onderdelen.Sal en zijn vrouw Gail reisden met een omgebouwde vrachtwagen als camper van show naar show om hun producten te laten zien. In het begin waren dit voornamelijk vernieuwende keramische slijpproducten. Dit werd al snel een succes en in 1987 vestigden zij zich in Golden en kwam de productie op gang.

Spécifications

Numéro de l'article
SP C243FPSBKBL
EAN Code
0716104016532
SKU
SP C243FPSBKBL

Évaluations

0 évaluations

Spécifications

Numéro de l'article
SP C243FPSBKBL
EAN Code
0716104016532
SKU
SP C243FPSBKBL

Endela Thin Blue Line

0 évaluations

Évaluer Spyderco Endela Thin Blue Line

Endela Thin Blue Line van Spyderco. De Endela Thin Blue Line is een gelimiteerde uitvoering van de E..

Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? OuiNonEn savoir plus sur les témoins (cookies) »

Abonnez-vous à notre infolettre

S'abonner

S'inscrire

L'inscription à notre boutique permettra d'accélérer votre passage à la caisse lors de vos prochains achats, d'enregistrer plusieurs adresses, de consulter ou de suivre vos commandes, et plus encore.

S'inscrire

Récemment ajouté

Il n'y a aucun article dans votre panier

Total avec les taxes:€0,00
Order for another €150,00 and receive free shipping