Menu
0
Snelle levering
Veilig betalen
Flex-Delivery-Service
Gratis verzending NL/BE > €150
13Jul2022
Urban Survival | Veilig op avontuur

Urban Survival | Veilig op avontuur

Door: LeonReacties: 0

Urban Survival | Veilig op avontuur

Urban Survival is leverancier van avontuurlijke en tactische uitrusting. Onder het motto ‘Always Come Prepared’ bieden wij een uitgebreid assortiment aan producten, waarmee je goed voorbereid begint aan de uitoefening van je beroep of avontuurlijke hobby.

Een goede voorbereiding is het halve werk! Dat geldt voor zowel de professionele beroepsuitoefening als voor avontuurlijke hobby’s. Het assortiment én de gerichte, persoonlijke adviezen van Urban Survival garanderen een complete en hoogwaardige outfit, waarmee je veilig en efficiënt op expeditie kunt.

Compleet assortiment

UrbanSurvival heeft alle kennis en eigen ervaringen in huis om je optimaal toegerust uit te zwaaien. Die ervaringen deden we op tijdens politiewerkzaamheden, tactische trainingen, buitensport activiteiten en survivals. We weten hoe belangrijk een goede uitrusting is, inclusief accessoires. Urban Survival heeft een compleet assortiment voor politie, handhavers, beveiligers, militairen en outdoor avonturiers.

Uitrusting

In onze shop vind je als particuliere avonturier een ruim aanbod voor backpacken, kamperen en survivals. Denk aan rugzakken, kleding, messen/ multitools, zaklampen, horloges, tenten, slaapzakken, kookartikelen, waterfilters en survivalmaterialen. Ook professionals vinden in onze webshop een breed assortiment aan producten die hun uitrusting compleet maken.

UrbanSurvival werkt alleen met gerenommeerde merken, die uitgebreid getest zijn. Daarom kunnen we je verzekeren dat de producten in onze shop stuk voor stuk betrouwbaar, duurzaam en gebruiksvriendelijk zijn. We houden ontwikkelingen op het gebied van outdoor productinnovatie nauwlettend in de gaten en vullen ons aanbod daarop regelmatig aan.

Ben jij goed toegerust voor je bijzondere missie of reis? Urban Survival denkt graag met je mee en adviseert je op maat.

UrbanSurvival | De Run 4312 Veldhoven | www.urbansurvival.nl

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.