Menu
0
Snelle levering
Veilig betalen
Flex-Delivery-Service
Gratis verzending NL/BE > €150
01Apr2023
TT Modular Support Bag biedt verschillende draagmogelijkheden

TT Modular Support Bag biedt verschillende draagmogelijkheden

TT Modular Support Bag biedt verschillende draagmogelijkheden

De gewatteerde medische tas beschikt over verschillende bevestigingsopties, waardoor het mogelijk is om te dragen op een riem, rigs/carriers, TacVec-systemen, en meer.

TT Modular Support Bag van Tasmanian Tiger. Gevoerde (medische) tas met verschillende draagmogelijkheden. Inclusief Quick Molle Sticks.

Tasmanian Tiger®, een tactische serie van producten die wordt aangeboden door Urban Survival , kondigt de TT Modular Support Bag aan. Deze gewatteerde medische tas biedt verschillende draagmogelijkheden. Hij beschikt over verwijderbare, opbergbare schouderriemen zodat hij over de schouder kan worden gedragen. Op het rugpaneel heeft hij extra haak-en-lus stokken als een snel afneembaar systeem waarmee hij aan plaatdragers en rugzakken kan worden bevestigd. Tot slot is het ook mogelijk om de TT Modular Support Bag te bevestigen aan het TT Modular Front Seat Panel.

TT Modular Support Bag

De tas kan aan de voorkant worden geopend en heeft aan de binnenkant een MOLLE-klittenband paneel en een bungeekoord voor aangepaste opstellingen. De voor- en zijkanten hebben lasergesneden MOLLE. De tas heeft ook een groot vak met ritssluiting en een uitneembaar gaasvak binnenin. Er zijn interne variabele fixatiepunten voor het opbergen van medische apparatuur, evenals een fixatie voor een schaar. Twee MOLLE-stick snelkoppelingssystemen inbegrepen.

Met een volume van vijf liter (183 kubieke inch) weegt de TT Modular Support Bag slechts 305 gram. De tas is gemaakt van Cordura® 700 den en meet 30 x 22 x 9 cm. Leverbaar in black, olive en coyote.

Blijf in op de hoogte door ons te volgen op Facebook, Twitter en Instagram. Alle verkoopvragen kunt u richten aan [email protected].

 

Over Tasmanian Tiger®

Tasmanian Tiger®, een divisie van Tatonka GmbH, is een internationaal merk dat in 1999 is opgericht om door gebruikers ontworpen nylon producten te leveren aan militairen en ordehandhavers in Europa en Azië. Van prototype tot productie worden alle producten in de eigen faciliteiten van het bedrijf vervaardigd, waardoor een constant hoog kwaliteitsniveau tijdens het productieproces wordt gewaarborgd. Alle producten worden op kwaliteit gecontroleerd voordat ze de fabriek verlaten en worden regelmatig gecontroleerd door onafhankelijke internationale testcentra.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.