Menu
0
Snelle levering
Veilig betalen
Flex-Delivery-Service
Gratis verzending NL/BE > €150
03Oct2022
Snijwerende handschoenen

Snijwerende handschoenen

Door: LeonReacties: 0

Snijwerende handschoenen

Snijwerende handschoenen zijn ontwikkeld om het belangrijkste gereedschap, handen/vingers, te beschermen tijdens werkzaamheden. Deze handschoenen worden veel gebruikt door politieagenten, handhavers/BOA’s, beveiligers en militairen. Bij Urban Survival vindt u alles rondom persoonlijke bescherming en uitrusting.

Waarom snijwerende handschoenen?

Om je handen optimaal te beschermen, adviseren wij goede snijwerende handschoenen te gebruiken. Snijwerende handschoenen beschermen de handen niet alleen tegen scherpe voorwerpen maar kunnen de kans op verwonding bij vallen of bijten ook beperken. Deze handschoenen zijn in verschillende uitvoeringen te leverbaar. Voor extra bescherming wordt gebruik gemaakt van een kunstvezel zoals kevlar. Dit materiaal bestaat uit een groep polymeren met een hoge treksterkte. Goede snijwerende handschoenen geven een minimale beperking m.b.t. gevoel en controle op uitrusting (portofoon, zaklamp, vuurwapen, pepperspray, wapenstok) en fouilleren.

 

Holík snijwerende handschoenen

Holík is een hoogstaand merk voor handschoenen. De snijwerende handschoenen van Holík zijn veilig en zeer praktisch in gebruik. Zo heeft de Zeta handschoen een optimale pasvorm en snijwerende bescherming aan handpalmzijde. Zeta snijwerende handschoen met verstelbare sluiting bij de pols en een beschermingsniveau 4 5 4 4 E (wat inhoudt dat ze een goede snijwerende eigenschap hebben). Ook de Kaya en de Anika handschoenen zijn verkrijgbaar bij Urban Survival.

 

Mechanix Snijwerende handschoen

De Mechanix wear pursuit D5 snijwerende handschoen level 5 is een optimale tactische handschoen die ingezet kan worden voor verschillende doeleinden. Deze beschikt over een geweldige grip en is tegelijkertijd zeer comfortabel. Daarnaast is de Mechanix wear pursuit D5 snijwerende handschoen zeer fijngevoelig, waardoor u nauwelijks doorheeft dat u handschoenen draagt. Daarbij zorgt de handschoen, dankzij de speciale verwerking van Trek Dry, ook voor verkoeling en extra comfort tijdens het dragen.

 

Van snijwerende handschoenen tot wapenaccessoires

Snijwerende handschoenen zijn slechts een greep uit het assortiment van Urban Survival. Naast snijwerende handschoenen verkopen wij onder andere inzettassen, zaklampen, wapenaccessoires en (veiligheids)schoenen. Deze producten zijn van hoge kwaliteit om uw veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen in geval van calamiteiten. Wat u ook zoekt omtrent persoonlijke beveiliging en uitrusting, bij Urban Survival vindt u het. Heeft u specifieke wensen? Neem contact met ons op!

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.