Menu
0
Snelle levering
Veilig betalen
Flex-Delivery-Service
Gratis verzending NL/BE > €150
15Aug2023
4 redenen waarom je altijd een tactische zaklamp bij je zou moeten hebben

4 redenen waarom je altijd een tactische zaklamp bij je zou moeten hebben

Door: Urban SurvivalReacties: 0

4 redenen waarom je altijd een tactische zaklamp bij je zou moeten hebben

Vooruitgang in de zaklamptechnologie heeft de zaklamp veranderd in een waardevol multifunctioneel hulpmiddel met zoveel voordelen dat het heel nuttig is naast het dragen van een zakmes ook een zaklamp binnen bereik te hebben. Vóór de uitvinding van duurzame LED-lampen met hoog vermogen en oplaadbare batterijen met hoge capaciteit, leverden zaklampen over het algemeen geen significante lichtbron en waren ze in feite bedoeld om voldoende licht te bieden om voor jezelf te gebruiken, bij kamperen of een stroomstoring. Deze nieuwe soorten zaklampen die worden aanbevolen voor dagelijks gebruik (EDC) worden tactische zaklampen genoemd en wat deze zaklampen anders maakt dan hun voorgangers, zijn hun kleinere formaat, robuuste waterdichte aluminium constructie, aanzienlijke helderheid (doorgaans minimaal 500 lumen) en een hoog capaciteit oplaadbare batterij.

Hier zijn 4 redenen waarom je altijd een tactische zaklamp bij je zou moeten hebben:

Om bij duisternis te kunnen verlichten

Het belangrijkste doel van een zaklamp is om u in het donker te voorzien van licht, of u nu de juiste sleutel wilt vinden, iets zoekt onder de auto, bank of bed, ‘s nachts wandelt of als noodlichtbron tijdens een stroomuitval. Hoewel de meeste mensen tegenwoordig een zaklamp op hun smartphone hebben, is het niet verstandig deze langdurig te gebruiken omdat de batterij bij lampgebruik sneller leeg raakt, vooral bij een stroomstoring. Het belangrijkste is dat de lamp op je mobiel gewoon niet helder genoeg is om je voldoende licht te geven als je hem nodig hebt voor bijvoorbeeld zelfverdediging. Het gevaar verbergt zich in het donker en een goede zaklamp stelt je in staat bedreigingen vroegtijdig te signaleren en hiermee de dreiging af te wenden.

Het kan een gevecht voorkomen

Een tactische zaklamp zou je primaire zelfverdedigingswapen moeten zijn. Het is een dwingende optie als je jezelf ooit moet verdedigen. De verblindend lichte tactische zaklampen zullen de meeste mensen onmiddellijk doen stoppen en hun ogen bedekken dan wel het zicht ontnemen. Dus als iemand je benadert en jij jouw licht in hun ogen laat schijnen, zullen ze misschien weglopen en niet aanvallen. Bovendien hebben veel tactische lichten een stroboscoopfunctie die desoriënterend kan zijn voor een aanvaller. Als je ooit moet vechten, is het veel gemakkelijker om tegen iemand te vechten die jou (tijdelijk) niet kan zien.

Het is een geïmproviseerde zelfverdedigingstool

Als het verblindende licht van je zaklamp niet genoeg was om een ​​aanvaller tegen te houden of je genoeg tijd gaf om je terug te trekken, kan de robuuste aluminium constructie van een tactische zaklamp als een wapen gebruikt worden. Bovendien hebben veel tactische zaklampen een onregelmatig profiel op de lampkop.

Het is legaal om een zaklamp te dragen

Als je niet in staat bent i.v.m. nationale wetgeving, om een ​​wapenstok, pepperspray, mes of pistool te dragen, dan is een tactische zaklamp van hoge kwaliteit een uitstekende keuze voor zelfverdediging en momenteel legaal om te dragen. Er zijn veel verschillende soorten en maten tactische zaklampen die bij uw levensstijl en behoeften passen. Enkele van onze meest populaire zaklampen voor EDC zijn de Olight Warrior Mini en de Olight i5T.

Vergeet niet dat het altijd beter is om het te hebben en het niet nodig te hebben dan nodig te hebben en niet te hebben.

Wij zijn officieel dealer van onder andere Olight, Nebo en True Utility.

Neem contact met ons op +31(0)40 2547606 voor extra informatie/advies of bezoek ons (op afspraak) op De Run 4312 te Veldhoven.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.