Menu
0
Snelle levering
Veilig betalen
Flex-Delivery-Service
Gratis verzending NL/BE > €150
01Aug2023
10 goede redenen waarom je een EHBO-kit nodig hebt

10 goede redenen waarom je een EHBO-kit nodig hebt

Door: Urban SurvivalReacties: 0

10 goede redenen waarom je een EHBO-kit nodig hebt

Er komt een moment in je leven dat je blij bent dat je een EHBO-kit bij de hand hebt. Een stelling van een bedrijf dat deze artikelen op de markt brengt, maar het is waar. We horen de hele tijd verhalen over mensen die gewond raken en geen EHBO-kit hebben. Inmiddels hebben veel bedrijven BHV-koffers maar hoe is het thuis, onderweg of tijdens vakantie? We geloven zo sterk in deze kwestie dat we hieronder 10 geweldige redenen hebben genoemd waarom u een EHBO-kit nodig hebt. Daarom is het tijd nu een EHBO-kit te kopen.

  1. Inzet wanneer er geen hulpverlener is – Er is nooit een goede plek om gewond te raken, maar wanneer hulp buiten bereik is, is een EHBO-kit uw eerstvolgende vriend. Je kunt niet altijd op anderen rekenen, dus bereid je voor.
  2. Bloedverlies moet zo snel mogelijk worden opgelost – eng maar waar. Als uw verwonding gepaard gaat met bloedverlies, heeft u slechts kostbare seconden om de noodzakelijke benodigdheden te gebruiken om het bloeden te stoppen. Het bij de hand hebben van een EHBO-kit (tourniquet) kan extra tijd geven om hulp te zoeken.
  3. Kinderen zijn kinderen – Je moet er altijd rekening mee houden dat kinderen gewond kunnen raken. Gebrek aan ervaring of gewoon roekeloosheid zorgen er allemaal voor dat iemand gewond raakt. Snijden, schrammen en brandwonden zijn veelvoorkomende letsels die u kunt verwachten, dus zorg voor een EHBO-kit met de juiste samenstelling.
  4. Aansprakelijkheid – niemand wil erover nadenken dat hij wordt vervolgd. Bedrijven zijn wettelijk verplicht om eerste hulpbenodigdheden (BHV) beschikbaar te hebben. Zorg ervoor dat uw EHBO-kit is gevuld met de vereiste eerste hulpartikelen.
  5. Bescherm uw mensen waar u om geeft – Wanneer er een blessure optreedt, kan een gevulde EHBO-kit iemands leven redden. Laat iedereen weten dat u een gevulde EHBO-kit bij de hand hebt die indien nodig gebruikt kan worden en vertel hen waar deze zich bevindt.
  6. Kostenbesparing – Het is goedkoper om een ​​snee schoon te maken en een verband te leggen dan om naar een kliniek te reizen en eerste hulp te zoeken. EHBO-kits zijn ontworpen om alle soorten verwondingen te behandelen, inclusief simpele wondjes, krassen en brandwonden. Bespaar uzelf geld en houd een gevulde EHBO-kit in de buurt.
  7. Ongevallen zijn onverwacht – voorbereid zijn kan paniek verminderen en de nodige hulp bieden. Controleer uw inventaris van de EHBO-kit regelmatig om er zeker van te zijn dat uw EHBO-kit klaar is voor gebruik wanneer deze nodig is.
  8. Tijd is van essentieel belang – Een EHBO-kit is precies dat; “Eerste hulp”. Klaarstaan ​​biedt tijdelijke hulp totdat je professionele hulp kunt krijgen. Geen kit betekent geen onmiddellijke hulp. Niet snel reageren kan leiden tot verdere verwonding, verschil tussen leven of dood.
  9. Kleine verwondingen kunnen grote verwondingen worden – Hoe langer u wacht op behandeling, hoe ernstiger uw letsel kan worden. Onmiddellijke behandeling kan dat risico verminderen.
  10. Gemoedsrust – Voorbereid zijn, het juiste doen en zelfs anderen kunnen helpen wanneer er een blessure of letsel optreedt, is reden genoeg om een ​​EHBO-kit in de buurt te willen hebben.

Of u nu denkt aan een kleine EHBO-kit voor uw auto of iets substantiëler voor uw werk, neem een ​​kijkje in ons assortiment. U krijgt de beste EHBO-kit voor uw behoeften. U zult uw beter voelen, wetende dat u iemand in nood kunt helpen. Misschien zelfs u zelf!

Wij, Urban Survival, zijn leverancier van onder andere First Aid tassen en rugzakken van Tasmanian Tiger en Tatonka. Tevens leveren wij de originele CAT Tourniquet, chest seals, QuikClot en emergency bandages.

Neem contact met ons op +31(0)40 2547606 voor extra informatie/advies of kom bij ons langs (op afspraak) De Run 4312 te Veldhoven.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.