Menu
0
Fast delivery
Secure payment
Flex-Delivery-Service
Free shipping NL/BE > €150

€709,00
Add to cart
Carinthia XP II PLUS
Carinthia XP II PLUS
Carinthia XP II PLUS
Carinthia XP II PLUS
Carinthia XP II PLUS
Carinthia XP II PLUS
Carinthia XP II PLUS
Carinthia XP II PLUS

Carinthia XP II PLUS

€709,00Incl. tax
Available

Carinthia XP II PLUS is een bivy met een paalbocht die het gezicht vrij houdt. Dankzij de GORE-TEX® ARID LITE AIR-technologie, een uniek drielaags laminaat, is het volledig waterdicht en extreem ademend. Read more..

 • 24/7 Online winkelen

 • Flex-Delivery-Service

 • Fysieke winkel

  Veldhoven (NL)
 • Gratis verzending NL/BE vanaf €150

Product description

Carinthia XP II PLUS

Carinthia XP II PLUS is een bivy met een paalbocht die het gezicht vrij houdt. Dankzij de GORE-TEX® ARID LITE AIR-technologie, een uniek drielaags laminaat, is het volledig waterdicht en extreem ademend. Lussen aan de onderkant maken het mogelijk een slaapmatje te integreren voor extra comfort en bescherming tegen de kou.

BIVYZAKKEN & BIVYTENTEN

Een bivak kan nodig zijn als u geen plaats vindt voor een tent of onvrijwillig de nacht buiten moet doorbrengen. Dit betekent dat een bivyzak essentieel kan zijn om te overleven! Wij bieden modellen die wij consequent van de beste materialen vervaardigen, GORE-TEX® Gas Permeable Technology is een uniek drielaags laminaat: absoluut waterdicht en extreem ademend. In tegenstelling tot het GORE-TEX®-membraan dat voor kleding wordt gebruikt, is GORE-TEX® Gas Permeable Technology luchtdoorlatend. Onze bivyzakken en tenten kunnen dus volledig worden afgesloten - absolute bescherming tegen het weer met veel comfort!

Carinthië & Gore-Tex®

CARINTHIA BIVYZAKKEN MET GORE-TEX® GASDOORLAATBARE TECHNOLOGIE | O² EN CO² DOORLAATBAAR
De CARINTHIA bivyzaksystemen met Gore-Tex® gasdoorlaatbare technologie is een waterdichte en winddichte multifunctionele laag met perfecte eigenschappen voor alle activiteiten in nat terrein en regen. Het unieke Gore-Tex®-laminaat is niet alleen extreem ademend, maar ook doorlaatbaar voor zuurstof en kooldioxide (omgevingslucht ). Dit betekent dat het mogelijk is om een volledig afgesloten waterdichte en winddichte omgeving te creëren om in slechte weersomstandigheden te slapen. De luchtdoorlatendheid van het systeem is getest tot een diepte van 1 m sneeuw.

MINDER GEWICHT EN VOLUME, MEER FLEXIBILITEIT

Het Gore-Tex®-laminaat voor slaapsystemen is ontworpen om lichter en beter samendrukbaar te zijn. Om het beste evenwicht tussen duurzaamheid en licht gewicht te bereiken, wordt een speciale combinatie van materialen gebruikt. De buitenste laag is gemaakt van een lichtgewicht, gasdoorlatend weefsel, terwijl voor het onderste gedeelte een robuust laminaat wordt gebruikt. Deze combinatie zorgt voor de beste balans tussen gewicht, duurzaamheid en bescherming.

BESCHERMING TEGEN KOUDE EN NATTIGHEID

CARINTHIA bivaksystemen met Gore-Tex® gasdoorlaatbare technologie vertonen uitstekende isolatie-eigenschappen en betekenen extra bescherming tegen de kou voor de gebruiker, vooral in gesloten toestand. De condensatie van waterdamp aan de binnenkant wordt verminderd en de condensatie wordt snel naar buiten getransporteerd.

Materiaal en specificaties:

 • Merk: Carinthia
 • 3-laags GORE-TEX® laminaat
 • Buitenstof: 100% PA 6.6
 • Functionele laag: membraan op basis van ePTFE
 • Onderkant stof: 100% PA 6.6
 • Afmetingen (cm): 250/104/76
 • Pakketgrootte (cm): 35x10
 • Gewicht (g): 1.185

Specifications

Article number
92321
EAN Code
9002647008310
SKU
92321

Specifications

Article number
92321
EAN Code
9002647008310
SKU
92321

XP II PLUS

0 reviews

Review Carinthia XP II PLUS

Carinthia XP II PLUS is een bivy met een paalbocht die het gezicht vrij houdt. Dankzij de GORE-TEX®..

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »

Subscribe to our newsletter

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00
Order for another €150,00 and receive free shipping