Menu
0
Fast delivery
Secure payment
Flex-Delivery-Service
Free shipping NL/BE > €150

€18,95
Add to cart
X-marker X-Marker
X-marker X-Marker
X-marker X-Marker
X-marker X-Marker

X-marker X-Marker

€18,95Incl. tax
Available

X-marker is een zelfverdedigingsspray,(Qua uitelijk zou hij verward kunnen worden door het wettelijk verboden traangas of pepperspray maar x-marker is niet verboden door de Nederlandse wetgeving). Dit houdt in dat hij alleen in noodsituaties gebruikt mag Read more..

  • 24/7 Online winkelen

  • Flex-Delivery-Service

  • Fysieke winkel

    Veldhoven (NL)
  • Gratis verzending NL/BE vanaf €150

Product description

X-Marker

X-marker is een zelfverdedigingsspray. Het product heeft de volgende werking: Na het verlaten van de spray zal de blauwe vloeistof vrijwel direct na impact op het lichaam, (lees gezicht), zich omvormen tot een schuimige laag. Het beste is dit te vergelijken met het opschuimen van scheerschuim. Doordat de dader het zicht wordt ontnomen zal hij zijn aanval staken om het schuim uit zijn ogen te verwijderen. Vanaf dit moment zal het slachtoffer de tijd krijgen om te ontkomen aan de aanvaller en zich in veiligheid te brengen.

Opsporing dader

Om een dader te pakken te krijgen zal men aangifte moeten doen en zal men een persoonsomschrijving moeten maken. Omdat de aanval een grote mate van stress en angst met zich meebrengt en vaak volkomen onverwachts plaatsvind is het voor de meeste slachtoffers vaak onmogelijk om een correcte en complete persoonsbeschrijving te doen. Dit met gevolg dat een dader vaak niet kan of mag worden vervolgd. X-marker heeft dit ondervangen door een kleurstof toe te voegen,(welke ongevaarlijk is voor de gezondheid), die diep in de huid dringt en de dader tot ongeveer 3 dagen voorziet van een blauw gezicht. Zelfs na een flinke wasbeurt zal de kleurstof zichtbaar zijn.

Legaal

Qua uiterlijk zou hij verward kunnen worden door het wettelijk verboden traangas of pepperspray maar x-marker is niet verboden door de Nederlandse wetgeving. Dit houdt in dat hij alleen in noodsituaties gebruikt mag worden. Dit betekent grofweg wanneer lijf, eerbaarheid of goederen in gevaar zijn of zullen gaan komen. Een kanttekening is dat dit alleen mag als er echt geen andere optie is om deze `aanval` af te wenden. Dus, als men weg kan komen moet men het ook doen. Als men zeker weet het bovenstaande van toepassing is mag x-marker gebruikt gaan worden.

Optioneel leverbaar:

  • Holster Pepperspray
  • Paddle Holster Pepperspray

Specifications

Article number
PSP001
SKU
PSP001

Reviews

0 reviews

Specifications

Article number
PSP001
SKU
PSP001

X-Marker

0 reviews

Review X-marker X-Marker

X-marker is een zelfverdedigingsspray,(Qua uitelijk zou hij verward kunnen worden door het wettelijk..

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »

Subscribe to our newsletter

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00
Order for another €150,00 and receive free shipping