Menu
0
Fast delivery
Secure payment
Flex-Delivery-Service
Free shipping NL/BE > €150

€6,90
Add to cart
HAIX Suede verzorging

HAIX Suede verzorging

€6,90Incl. tax
Available

HAIX Suèdeverzorging is in zijn ontwerp geschikt voor de verzorging van alle modellen gemaakt van suède. Het kan zeer spaarzaam worden aangebracht, trekt snel in en is daarmee een garantie voor een snel en perfect resultaat. Read more..

  • 24/7 Online winkelen

  • Flex-Delivery-Service

  • Fysieke winkel

    Veldhoven (NL)
  • Gratis verzending NL/BE vanaf €150

Product description

HAIX Suèdeverzorging Velour Nubuck 75ML

HAIX Suèdeverzorging is in zijn ontwerp geschikt voor de verzorging van alle modellen gemaakt van suède. Het kan zeer spaarzaam worden aangebracht, trekt snel in en is daarmee een garantie voor een snel en perfect resultaat. GORE-TEX-membranen vormen ook geen obstakel voor dit schoenverzorgingsproduct - de schoenpoets is speciaal ontwikkeld voor de beproefde materiaalmixen die schoenen zo veilig en comfortabel maken.

Impregneren en verzorgen

Dankzij de geïntegreerde spons is HAIX schoenverzorging voor suède zeer eenvoudig aan te brengen. Het kan echter ook worden aangebracht met een zachte doek en na droging verwerkt worden met hoogwaardige kwasten. Deze inspanning is de moeite waard om het leer zo nu en dan perfect te onderhouden, te impregneren en mooi te houden. Door de verzorging komen kleurpigmenten uit de diepere leerlagen weer naar de oppervlakte en versterken de kleur van het leer. Maar ook bij standaard gebruik laat deze schoensmeer zien dat het ademend vermogen en de waterafstotende eigenschappen niet aangetast hoeven te worden door het gebruik van hoogwaardige verzorgingsproducten. De suède schoen blijft waterafstotend en zelfs de Sun Protect-uitrusting op zwarte modellen wordt niet aangetast. Deze eigenschap is een aanzienlijk voordeel, vooral voor schoenen die buitenshuis worden gebruikt. De beste resultaten worden dus in elk opzicht behaald. Het suède wordt grondig verzorgd en behoudt zo al zijn eigenschappen die de schoen vanaf het begin hebben onderscheiden.

Verzorging optimaal afgestemd op het bovenmateriaal

Suède leer wordt geleidelijk zachter bij verkeerde schoenverzorging. Dit kun je voorkomen met het HAIX schoenverzorgingsproduct speciaal voor suède. Dankzij het verzorgingsproduct behoudt het materiaaloppervlak van de inzetschoenen zijn ruwe uitstraling. Daarnaast verdwijnen kleine krasjes en blijft de hoogwaardige uitstraling behouden. De verzorging zorgt ervoor dat de schoen bijzonder duurzaam is. Omdat pas schoongemaakte schoenen vaak in de rugzak terecht komen, is de geur van de leerverzorging erg subtiel en aangenaam.

HAIX

HAIX schoenen voldoen aan de hoogste eisen aan functionaliteit, kwaliteit en design wereldwijd tegen een goede prijs / kwaliteit-verhouding. Klanten vertrouwen hun veiligheid aan Haix toe in hun werk en in hun vrije tijd – elke dag, en indien nodig, zelfs de klok rond. Dat is de reden waarom deze claim niet minder is dan het aanbieden van de beste schoenen ter wereld aan alle trouwe fans! Meer dan 1.000 toegewijde werknemers overal ter wereld dragen bij tot succes. Het wordt geproduceerd in de modernste schoenproductie-installaties en uitsluitend in Europa. – Helden dragen Haix!

Specifications

Article number
900082
SKU
900082

Specifications

Article number
900082
SKU
900082

Suede verzorging

0 reviews

Review HAIX Suede verzorging

HAIX Suèdeverzorging is in zijn ontwerp geschikt voor de verzorging van alle modellen gemaakt van s..

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »

Subscribe to our newsletter

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00
Order for another €150,00 and receive free shipping