Menu
0
Fast delivery
Secure payment
Flex-Delivery-Service
Free shipping NL/BE > €150

€7,90
Add to cart
HAIX Schoensmeer

HAIX Schoensmeer

€7,90Incl. tax
Available

HAIX Schoensmeer. De kleurloze versie van het HAIX schoenverzorgingsproduct is perfect geschikt voor de verzorging van alle combat boots van glad leer. Read more..

  • 24/7 Online winkelen

  • Flex-Delivery-Service

  • Fysieke winkel

    Veldhoven (NL)
  • Gratis verzending NL/BE vanaf €150

Product description

HAIX Schoensmeer

Schoenverzorging voor leder

De kleurloze versie van het HAIX schoenverzorgingsproduct is perfect geschikt voor de verzorging van alle combat boots van glad leer. Het kan zeer spaarzaam worden aangebracht, wordt snel geabsorbeerd en garandeert dus een snel en perfect resultaat. En zelfs GORE-TEX membranen vormen geen obstakel voor dit schoenverzorgingsproduct. De schoencrème is speciaal ontwikkeld voor de beproefde materiaalmixen die tactisch schoeisel zo veilig en comfortabel maken.

Impregnatie en verzorging

De geïntegreerde spons maakt HAIX schoenverzorging voor leer zeer gemakkelijk aan te brengen. Het kan echter ook worden aangebracht met een zachte doek, worden ingewerkt met borstels van hoge kwaliteit en vervolgens worden gepolijst tot een hoogglans. Deze inspanning is de moeite waard om het leder zo nu en dan perfect te verzorgen en te impregneren. Maar zelfs bij normaal gebruik toont deze schoenpoets aan dat ademende en waterafstotende eigenschappen niet in het gedrang hoeven te komen door het gebruik van hoogwaardige onderhoudsproducten. De leren schoen blijft waterafstotend en zelfs de Sun Protect-afwerking wordt niet aangetast door HAIX Active Polish. Deze eigenschap is een aanzienlijk voordeel, vooral voor schoenen die buiten worden gebruikt. Hier worden dus in alle opzichten de beste resultaten bereikt. Het leder wordt grondig verzorgd en behoudt zo al zijn eigenschappen die de beproefde operationele schoen van meet af aan hebben gekenmerkt.

Polijst kleine krasjes weg

Schoenen van glad leer verliezen onvermijdelijk hun glans na verloop van tijd. Maar dit effect kan worden voorkomen met het juiste schoenverzorgingsproduct. Zelfs oudere leren schoenen krijgen hun oude glans terug met Active Polish. Kleine krasjes verdwijnen, en als het leer van tijd tot tijd ook wordt gepoetst, behouden schoenen en laarzen lange tijd hun hoogwaardige uitstraling. De verzorging van het leder zorgt er dus voor dat de schoen ook na jaren nog volledig gebruiksklaar is. En aangezien vers schoongemaakte schoenen vaak in de rugzak belanden, is de geur van Active Polish schoenverzorging zeer aangenaam, zodat de rest van de uitrusting niet zo snel de geur van de verzorging overneemt.

HAIX

HAIX schoenen voldoen aan de hoogste eisen aan functionaliteit, kwaliteit en design wereldwijd tegen een goede prijs / kwaliteit-verhouding. Klanten vertrouwen hun veiligheid aan Haix toe in hun werk en in hun vrije tijd – elke dag, en indien nodig, zelfs de klok rond. Dat is de reden waarom deze claim niet minder is dan het aanbieden van de beste schoenen ter wereld aan alle trouwe fans! Meer dan 1.000 toegewijde werknemers overal ter wereld dragen bij tot succes. Het wordt geproduceerd in de modernste schoenproductie-installaties en uitsluitend in Europa. – Helden dragen Haix!

Specifications

Article number
900080
EAN Code
4044465261725
SKU
900080

Reviews

0 reviews

Specifications

Article number
900080
EAN Code
4044465261725
SKU
900080

Schoensmeer

0 reviews

Review HAIX Schoensmeer

HAIX Schoensmeer. De kleurloze versie van het HAIX schoenverzorgingsproduct is perfect geschikt voor..

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »

Subscribe to our newsletter

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00
Order for another €150,00 and receive free shipping