Menu
0
Fast delivery
Secure payment
Flex-Delivery-Service
Free shipping NL/BE > €150

€11,99
Add to cart
HAIX Schoenpoets Borstel Set

HAIX Schoenpoets Borstel Set

€11,99Incl. tax
Available

HAIX Schoenpoets Borstel. Set 3-delige schoenborstel set. Schoonmaken, verzorgen en polijsten. Voor elk van deze taken is er ook het juiste gereedschap, de HAIX-borstelset in een praktische doos. Read more..

  • 24/7 Online winkelen

  • Flex-Delivery-Service

  • Fysieke winkel

    Veldhoven (NL)
  • Gratis verzending NL/BE vanaf €150

Product description

HAIX Schoenpoets Borstel Set

3-delige schoenborstel set

Schoonmaken, verzorgen en polijsten. Voor elk van deze taken is er ook het juiste gereedschap, de HAIX-borstelset in een praktische doos. De hoogwaardige borstels in drie verschillende maten maken het schoonmaken van schoenen veel eenvoudiger. Dit schoenaccessoire is een grote hulp die weinig moeite kost.

De grote spitse schoenborstel met harde borstelharen verwijdert grof vuil. Het bovenmateriaal en de zool van de schoen kunnen snel worden gereinigd dankzij het grote reinigingsoppervlak. Met het smalle puntige oppervlak kunt u gemakkelijk in de kleine hoekjes en groeven van de schoen komen.
Met de kleine poetsborstel kunt u de verzorgende schoenpoets tot in de kleinste plooitjes van de schoen aanbrengen.
De zachte borstelharen van de grote poetsborstel zorgen ervoor dat zelfs glad leren schoenen hun oude glans terugkrijgen.
Schoenborstels in een praktische doos

De schoenpoetsset van HAIX is altijd bij u. De stevige doos maakt het gemakkelijk om de set te vervoeren, zodat u hem altijd bij de hand hebt. Het is ook een hulpmiddel van hoge kwaliteit dat in het veld kan worden gebruikt. Schoenverzorging is immers niet alleen verantwoordelijk voor een onberispelijk uiterlijk. De waterafstotende en ademende eigenschappen van uw gevechtslaarzen worden op de proef gesteld bij zwaar gebruik, en met een impregnerende schoenpoets blijven uw laarzen hun gebruikelijke hoge gebruikswaarde behouden. Met behulp van de borstel worden de stoffen overal verspreid en kunnen zo hun volle effect ontwikkelen. Ze in een doos opbergen is ook binnen uw eigen vier muren een groot voordeel, want alles is klaar voor gebruik op een ogenblik.

HAIX

HAIX schoenen voldoen aan de hoogste eisen aan functionaliteit, kwaliteit en design wereldwijd tegen een goede prijs / kwaliteit-verhouding. Klanten vertrouwen hun veiligheid aan Haix toe in hun werk en in hun vrije tijd – elke dag, en indien nodig, zelfs de klok rond. Dat is de reden waarom deze claim niet minder is dan het aanbieden van de beste schoenen ter wereld aan alle trouwe fans! Meer dan 1.000 toegewijde werknemers overal ter wereld dragen bij tot succes. Het wordt geproduceerd in de modernste schoenproductie-installaties en uitsluitend in Europa. – Helden dragen Haix!

Specifications

Article number
900300
EAN Code
4044465261756
SKU
900300

Specifications

Article number
900300
EAN Code
4044465261756
SKU
900300

Schoenpoets Borstel Set

0 reviews

Review HAIX Schoenpoets Borstel Set

HAIX Schoenpoets Borstel. Set 3-delige schoenborstel set. Schoonmaken, verzorgen en polijsten. Voor..

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »

Subscribe to our newsletter

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00
Order for another €150,00 and receive free shipping