Menu
0
Fast delivery
Secure payment
Flex-Delivery-Service
Free shipping NL/BE > €150

€24,95
Add to cart
Vortex Objectief beschermlens
Vortex Objectief beschermlens

Vortex Objectief beschermlens

€24,95Incl. tax
Available

Objectief Beschermlens op maat gemaakt voor de Vortex Crossfire 2 Red Dot (CF-RD2) en beschermt het objectief van uw red dot tegen krassen en impacts. De protectie-lens is gemaakt van acryl en heeft geen invloed op de lichtopbrengst of nauwkeurigheid van Read more..

  • 24/7 Online winkelen

  • Flex-Delivery-Service

  • Fysieke winkel

    Veldhoven (NL)
  • Gratis verzending NL/BE vanaf €150

Product description

Objectief Beschermlens voor Vortex Red Dot Crossfire 2

Objectief Beschermlens op maat gemaakt voor de Vortex Crossfire 2 Red Dot (CF-RD2) en beschermt het objectief van uw red dot tegen krassen en impacts. De protectie-lens is gemaakt van acryl en heeft geen invloed op de lichtopbrengst of nauwkeurigheid van uw red dot richtkijker.

De behuizing is gemaakt van 3D geprint TPU - thermoplastisch Polyurethaan - met een hardheid van 98a en een werktemperatuur tot wel 138 °C. Dit materiaal bestaat uit een combinatie van hard plastic en siliconen materiaal en is daarmee redelijk elastisch, vergelijkbaar met rubber. Aan de binnenzijde is de accessoire voorzien van een verdikking die eenvoudig in de uitsparing van de Crossfire 2 valt. Zo kan de accessoire naadloos bevestigd worden en verliest u de beschermlens niet tijdens gebruik. Het geheel weegt slechts 4 gram.

Impact test
De acryllens is sterk genoeg om meerdere inslagen te weerstaan van airsoft-balletjes met een snelheid van ongeveer 90 meter per seconde (bij benadering 1 Joule). Bij deze test ging het om 0,20 gram zware BB-type airsoft-balletjes. In de praktijk betekent dit dat de lens tegen de meeste impacts tijdens airsoft/paintball zal beschermen.

Toepassing Objectiefbescherming voor Vortex Red Dot Crossfire 2
Deze accessoire is cruciaal in iedere situatie waarin het objectief van uw Vortex Crossfire 2 red dot kan beschadigen. Denk bijvoorbeeld aan airsoft-balletjes die op de lens kunnen terechtkomen. Maar ook in iedere andere situatie waarin u de lens van extra bescherming wilt voorzien is dit een waardevolle toevoeging.

Let op: deze lens beschermt het objectief tegen impacts op basis van officiële testresultaten. Noch wij, noch Vortex, zijn aansprakelijk voor de eventuele schade die onverhoopt toch ontstaat aan (het objectief van) uw red dot. Deze beschermlens wordt niet door Vortex geproduceerd of geleverd, maar wordt extern vervaardigd.

Levering:

1x Objectiefbescherming voor Vortex Red Dot Crossfire 2

Specifications

Article number
42900281
EAN Code
8718127040039
SKU
42900281

Specifications

Article number
42900281
EAN Code
8718127040039
SKU
42900281

Objectief beschermlens

0 reviews

Review Vortex Objectief beschermlens

Objectief Beschermlens op maat gemaakt voor de Vortex Crossfire 2 Red Dot (CF-RD2) en beschermt het ..

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »

Subscribe to our newsletter

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00
Order for another €150,00 and receive free shipping