Menu
0
Fast delivery
Secure payment
Flex-Delivery-Service
Free shipping NL/BE > €150

€57,96
Add to cart
Exotac MATCHCAP XL
Exotac MATCHCAP XL
Exotac MATCHCAP XL

Exotac MATCHCAP XL

€57,96Incl. tax
Available

Exotac MATCHCAP XL. Bescherm de lucifers tegen de elementen zodat je tijdens jouw avontuur of survivaltocht niet zonder vuur komt te zitten. Read more..

  • 24/7 Online winkelen

  • Flex-Delivery-Service

  • Fysieke winkel

    Veldhoven (NL)
  • Gratis verzending NL/BE vanaf €150

Product description

 

Exotac MATCHCAP XL

Exotac MATCHCAP XL. De MATCHCAP is een waterdichte capsule waarin je lucifers van alle formaten veilig en droog kan bewaren. Van een standaard lucifer tot militaire lucifers en zelfs de langere stormproof lucifers. De MATCHCAP is voorzien van een rode fosfor strijk laag en een ruwe strijklaag aan de onderzijde, deze zijn geschikt voor veiligheids lucifers en Strike Anywhere lucifers. De dop is voorzien van een O-ring, deze houdt zowel de lucifers als de rode fosfor laag droog. Hoogwaardige aluminium capsule van militaire kwaliteit. De koker kan tussen de 25 tot 40 lucifers bevatten. Inclusief reserve O ring en 2 resrve "stike" gedeeltes.

Specificaties:

  • Merk: Exotac
  • Materiaal: aluminium
  • Lengte: 9 cm
  • Gewicht: 33 gram

Exclusief lucifers.

Exotac

Vuur is de eeuwige bron voor warmte, verlichting, veiligheid en comfort. Het is één van de belangrijkere oerelementen die je overlevingskans in de wildernis beduidend mee kan vergroten. Wil je goed voorbereid zijn voor een reis door moedernatuur, dan mag een degelijke vuurstarter haast niet ontbreken in je basis survivaluitrusting. Binnen het assortiment van Exotac vind je alles wat nodig is om vuur te maken hoog in de bergen, op de camping of gewoon in de achtertuin.

Exotac maakt buitengewoon hoogwaardige vuurstarters met veel aandacht voor design en materiaal. De producten zijn veelal gemaakt van sterk materiaal die zeer slijtagebestendig zijn. Zijn de verbruiksonderdelen zoals de ferrocerium staaf of strijkvlakken toch versleten, dan kan je die gemakkelijk vervangen. Alle producten worden onder toezicht van hun eigen ingenieurs in de VS geproduceerd.

Specifications

Article number
EX 4100-GUN
EAN Code
0091037401540
SKU
EX 4100-GUN

Reviews

0 reviews

Specifications

Article number
EX 4100-GUN
EAN Code
0091037401540
SKU
EX 4100-GUN

MATCHCAP XL

0 reviews

Review Exotac MATCHCAP XL

Exotac MATCHCAP XL. Bescherm de lucifers tegen de elementen zodat je tijdens jouw avontuur of surviv..

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »

Subscribe to our newsletter

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00
Order for another €150,00 and receive free shipping