Menu
0
Fast delivery
Secure payment
Flex-Delivery-Service
Free shipping NL/BE > €150

€26,95
Add to cart
Cold Steel M9 Rubber Training Bayonet

Cold Steel M9 Rubber Training Bayonet

€26,95Incl. tax
Available

0705442012085 van Cold Steel. Een oefenmes gemaakt van santopreen met een lengte van ca. 30,5 cm. Read more..

 • 24/7 Online winkelen

 • Flex-Delivery-Service

 • Fysieke winkel

  Veldhoven (NL)
 • Gratis verzending NL/BE vanaf €150

Product description

M9 Rubber Training Bayonet

M9 Rubber Training Bayonet van Cold Steel. Een oefenmes gemaakt van santopreen met een lengte van ca. 30,5 cm. Voorzien van bayonet verbinding.

Nu kunt u oefenen met een aantal van de meest populaire mes ontwerpen in relatieve veiligheid - met de rubberen training messen van Cold Steel! Elke trainer is zorgvuldig ontworpen om er zo realistisch mogelijk uit te zien, zodat ze effectief kunnen worden gebruikt bij solo-oefeningen, trainingsoefeningen, ontwapeningsoefeningen, demonstraties en elke andere activiteit waarbij je het realisme redelijk dicht wilt benaderen, maar niet het extreme gevaar en risico wilt lopen dat met een echt mes wordt geassocieerd.

Specificaties:

 • Merk: Cold Steel
 • Kleur: zwart
 • Lemmet: Tanto point
 • Materiaal: Santopreen (kunststof/rubber)
 • Lengte: 30,5 cm
 • Gewicht: 159 gram
 • Toepassing: trainingsmes
 • Extra gegevens: rubber imitatie mes

Cold Steel

Cold Steel Inc. is opgericht in 1980. Een bedrijf die – het maken van de sterkste en scherpste messen in de wereld – heeft als uitgangspunt. Innovaties hebben in de afgelopen drie decennia altijd al een invloedrijke bijdrage geleverd binnen de messenindustrie. De supersterke en scherpe San Mai III® staalsoort en de Tri_Ad™ Lock & Locking waren bijvoorbeeld baanbrekend introducties geweest.

Zij maken onder andere vaststaande messen, zakmessen, zwaarden, machetes, blaaspijpen en andere vechtsport- en trainingswapens. Hun producten worden wereldwijd gebruikt onder andere door militairen en politie voor trainingsdoeleinden. Een groot aantal producten worden ook gebruikt in actiefilms, TV shows en spellen. De Cold Steel Bowie Bushman kwam bijvoorbeeld voor in The Hunger Games (2012) en in The Wolverine (2013) was de Magnum Tanto XII in te bewonderen. Zelfs in de hilarische actie/komedie Mr. and Mrs. Smit (2005) waren meerdere Cold Steel producten te zien.

De typische Amerikaanse manier van presenteren komt op de meeste Europeanen soms wat overweldigend over maar is vooral bedoeld om de kwaliteit van de producten weer te geven. Onder de liefhebbers is een groot aantal verzamelaars van deze hoogwaardige producten. Ook worden de producten werkelijk getest onder zware en veeleisende omstandigheden. Hierdoor zijn er ook veel tevreden gebruikers onder Outdoor- en Bushcraft liefhebbers.

Specifications

Article number
CS 92RBNT
EAN Code
0705442012085
SKU
CS 92RBNT

Specifications

Article number
CS 92RBNT
EAN Code
0705442012085
SKU
CS 92RBNT

M9 Rubber Training Bayonet

0 reviews

Review Cold Steel M9 Rubber Training Bayonet

0705442012085 van Cold Steel. Een oefenmes gemaakt van santopreen met een lengte van ca. 30,5 cm.

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »

Subscribe to our newsletter

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00
Order for another €150,00 and receive free shipping