Menu
0
Fast delivery
Secure payment
Flex-Delivery-Service
Free shipping NL/BE > €150

€65,96
Add to cart
Cold Steel Kukri
Cold Steel Kukri

Cold Steel Kukri

€65,96Incl. tax
Available

Kukri van Cold Steel. Compleet geleverd met een stevig Cor-Ex schede! Of het nu gaat om snijden, hakken, klieven, schrapen. Deze machete is er klaar voor.
Kopie van legitimatie van klant vereist i.v.m. bevestiging van leeftijd > 18 jaar. Read more..

 • 24/7 Online winkelen

 • Flex-Delivery-Service

 • Fysieke winkel

  Veldhoven (NL)
 • Gratis verzending NL/BE vanaf €150

Product description

Kukri

Kukri van Cold Steel. Als je plotseling als schipbreukeling op een onbewoond eiland of bent gestrand in de woestijn of een jungle, wat is het een tool die je zou willen aan uw zijde? Het antwoord is een goede machete. De machete heeft zich, in de afgelopen drie eeuwen, bewezen als de ultieme outdoor en survival tool. Of het nu gaat om snijden, hakken, klieven, schrapen, lepelen, hameren, graven, pletten......de machete is er klaar voor.

De machete maakt ook een dodelijk geïmproviseerde wapen. Het kan gebruikt worden om zowel vis en wild te doden. En dan de prijs, het moet één van de beste koopjes in de wereld zijn. In feite is het zo goedkoop en handig dat zelfs de armste boer in Zuid-Amerika of stamlid in Afrika er zeker één zou moet bezitten. Het blad is gemaakt van 1055 koolstofstaal met zwarte, anti-roest afwerking. Elke Cold Steel ® machete wordt geleverd met een goed snijvlak die, met slechts een beetje werk, kan worden gemaakt tot een scheermes.

De stoere, Polypropyleen handvatten van deze machetes zijn ontworpen om een comfortabele veilige grip bieden en ze zijn robuust genoeg om tegen een stootje te kunnen. Compleet geleverd met een stevig Cor-Ex schede! Ze hebben een vaste waarde, klaar voor een lange, harde werk.

Specificaties:

 • Merk: Cold Steel
 • Kleur: zwart
 • Staalsoort: niet roestvrij/carbon staal
 • Lemmet: kapmes/kukri model
 • Handgreep: kraton
 • Herkomst: Amerika
 • Lengte:45,00 cm
 • Gewicht: 500 gram
 • Etui: cordura
 • Toepassing: kapmes, outdoor en survival

Dit artikel betreft een categorie IV wapen, zoals omschreven in de Wet Wapens en Munitie (WWM). Op grond van deze wet, is het personen die de leeftijd van 18 jaren nog niet hebben bereikt verboden deze wapens voorhanden te hebben. Volgens deze wet is het verboden deze wapens te dragen. Onder het dragen wordt verstaan; Het onverpakt en dus gebruiksklaar bij zich hebben op openbare plaatsen. Onder dragen wordt niet alleen het aan/op het lichaam dragen van een wapen bedoeld (bijvoorbeeld door middel van een holster), maar ook het onmiddellijk binnen bereik hebben van een wapen. Als bijvoorbeeld de bestuurder van een auto een wapen onverpakt in zijn dashboardkastje heeft liggen dan wordt dit aangemerkt als het ‘dragen’ van een wapen. Kopie van legitimatie van klant vereist i.v.m. bevestiging van leeftijd.

Specifications

Article number
CS 97KMS
EAN Code
0705442005162
SKU
CS 97KMS

Reviews

0 reviews

Specifications

Article number
CS 97KMS
EAN Code
0705442005162
SKU
CS 97KMS

Kukri

0 reviews

Review Cold Steel Kukri

Kukri van Cold Steel. Compleet geleverd met een stevig Cor-Ex schede! Of het nu gaat om snijden, hak..

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »

Subscribe to our newsletter

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00
Order for another €150,00 and receive free shipping