Menu
0
Fast delivery
Secure payment
Flex-Delivery-Service
Free shipping NL/BE > €150

€14,94
Add to cart
SOL Fire Lite Survival Tool
SOL Fire Lite Survival Tool
SOL Fire Lite Survival Tool

SOL Fire Lite Survival Tool

€14,94Incl. tax
Available

Fire Lite Survival Tool van SOL. De SOL Fire Lite Survival Tool is een voordelige en toch volledige multifunctionele survival tool. Read more..

  • 24/7 Online winkelen

  • Flex-Delivery-Service

  • Fysieke winkel

    Veldhoven (NL)
  • *Gratis verzending vanaf €150

Product description

Fire Lite Survival Tool

Fire Lite Survival Tool van SOL. De SOL Fire Lite Survival Tool is een voordelige en toch volledige multifunctionele survival tool.

Kenmerken:

  • De Tool beschikt over de volgende functies : signaalfluit, signaalspiegel, vloeistof gevuld kompas, waterproof compartiment waar de bijgeleverde producten in bewaard kunnen worden.
  • SOL Fire Lite Micro Sparker, dit is een van de eenvoudigste manieren om een vonk te maken, draai simpelweg aan het wiel op de bovenkant en maak eenhandig een vonk.
  • SOL Fire Lite Tinder Cord, De kern van dit koord is gemaakt van waterbestendige katoenen tondel, dit vezelrijke materiaal is met een vlam of vonk eenvoudig te ontsteken.
  • SOL Tinder Quik Tondel, Trek de zijde van de tinder open en steek deze aan met een vonk of een open vlam, de tondel zal vervolgens 2 minuten branden. Voeg zelf aanmaakhout toe om een vuur te maken.

SOL | Survive Outdoors Longer | Adventure Ready Brands

Het hoofdkantoor van Adventure Ready Brands is gevestigd in het hart van de White Mountains in Littleton, New Hampshire. Het bedrijf is opgericht in 1973, opgericht in 1977, en produceert de wereldberoemde behandeling tegen insectenbeten, After Bite®, een volledige lijn van bekende insectenwerende middelen zoals Ben's® en Natrapel®, eerste hulp zoals Adventure Medical Kits® en Easy Care First Aid™ kits, overlevingsproducten met Survive Outdoors Longer®, en brandwondenverhelpende producten zoals AfterBurn®. Veel van onze producten zijn op innovatieve manieren verpakt, zodat ze zowel handig in gebruik als milieuvriendelijk zijn.

Specifications

Article number
SOL 0140-1254
EAN Code
0707708212543
SKU
SOL 0140-1254

Reviews

0 reviews

Specifications

Article number
SOL 0140-1254
EAN Code
0707708212543
SKU
SOL 0140-1254

Fire Lite Survival Tool

0 reviews

Review SOL Fire Lite Survival Tool

Fire Lite Survival Tool van SOL. De SOL Fire Lite Survival Tool is een voordelige en toch volledige ..

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »

Subscribe to our newsletter

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00
Order for another €150,00 and receive free shipping