Menu
0
Fast delivery
Secure payment
Flex-Delivery-Service
Free shipping NL/BE > €150

€119,00
Add to cart
Spyderco Delica 4 Thin Blue Line
Spyderco Delica 4 Thin Blue Line
Spyderco Delica 4 Thin Blue Line
Spyderco Delica 4 Thin Blue Line

Spyderco Delica 4 Thin Blue Line

€119,00Incl. tax
Available

Delica 4 Thin Blue Line van Spyderco. De Delica 4 Thin Blue Line is een gelimiteerde uitvoering van de Delica 4. Read more..

 • 24/7 Online winkelen

 • Flex-Delivery-Service

 • Fysieke winkel

  Veldhoven (NL)
 • Gratis verzending NL/BE vanaf €150

Product description

Delica 4 Thin Blue Line

Delica 4 Thin Blue Line van Spyderco. De Delica 4 Thin Blue Line is een gelimiteerde uitvoering van de Delica 4, uitgevoerd met blauwe accenten. De Spyderco Delica 4 is sinds zijn introductie niet meer weg te denken uit de zakken van messenliefhebbers. Met zijn lichte gewicht en hoogwaardige constructie de ideale keuze voor een EDC mes. Het Lemmet is gemaakt van VG-10 een zeer goede allround staalsoort en is uitgevoerd in een half gekartelde Spyderedge, waardoor dit mes uitermate geschikt is voor zwaardere taken zoals het doorsnijden van vezel houdend materiaal. Het lemmet is verder uitgevoerd met het al om bekende Spyderco gat voor een één-handige opening. Deze lightweight variant beschikt over spuitgegoten, met glasvezel versterkte nylon (FRN) schalen. Deze schalen maken het mes niet alleen verrassend licht maar hebben door het geïntegreerde patroon een fantastische grip. Uitgevoerd met een zwarte omkeerbare tip down draagclip en een koordoog.

De "Thin Blue Line" is een symbolische verwijzing naar de rol van handhaving als een barrière die chaos in de samenleving voorkomt. Om de dienst en opoffering van politieagenten te eren heeft Spyderco de "Thin Blue Line"-serie gemaakt. Een deel van alle verkopen van deze messen zal worden gedoneerd aan de “Tunnel to Towers Foundation”. Tunnel to Towers beheert meerdere liefdadigheidsprogramma’s ter ondersteuning van eerstehulpverleners, politie en militairen.

Specificaties:

 • Merk: Spyderco
 • Lengte lemmet(cm) 7.30
 • Lengte handgreep(cm) 10.80
 • Lengte totaal(cm) 18.10
 • Gewicht (gram) 64
 • Ontwerper Sal Glesser
 • Staalsoort VG-10
 • Hardheid (RC) 59
 • Model Lemmet kartel
 • Vergrendeling Back Lock
 • Handgreep/Materiaal FRN
 • Clip: Ja

Spyderco messen

De messen van Spyderco hebben de bekendheid te danken aan het unieke  ronde gat in het lemmet, ontwikkeld om een zakmes eenvoudig met één hand te openen. Later verkregen ze veel bekendheid door de bijzondere vormgeving. De vele verschillende staalsoorten en de speciale karteling van de messen. Dit merk is absoluut trendsettend als het gaat om revolutionaire ontwerpen en nieuwe staalsoorten.
Opgericht door Sal Glesser. Het eerste product was de Portable Hand in 1976, een “spin-vormig apparaat”, Hieraan ontleend Spyderco zijn naam. Het apparaat was een reeks van hoeken, kogelgewrichten en clips wat mensen een extra handje gaf zoals juweliers en hobbyisten, om te werken met kleine onderdelen.Sal en zijn vrouw Gail reisden met een omgebouwde vrachtwagen als camper van show naar show om hun producten te laten zien. In het begin waren dit voornamelijk vernieuwende keramische slijpproducten. Dit werd al snel een succes en in 1987 vestigden zij zich in Golden en kwam de productie op gang.

Specifications

Article number
SP C11FPSBKBL
EAN Code
0716104016488
SKU
SP C11FPSBKBL

Reviews

0 reviews

Specifications

Article number
SP C11FPSBKBL
EAN Code
0716104016488
SKU
SP C11FPSBKBL

Delica 4 Thin Blue Line

0 reviews

Review Spyderco Delica 4 Thin Blue Line

Delica 4 Thin Blue Line van Spyderco. De Delica 4 Thin Blue Line is een gelimiteerde uitvoering van ..

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »

Subscribe to our newsletter

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00
Order for another €150,00 and receive free shipping