Menu
0
Fast delivery
Secure payment
Flex-Delivery-Service
Free shipping NL/BE > €150

€16,50
Add to cart
Nite Ize CamJam Tie Down Straps
Nite Ize CamJam Tie Down Straps
Nite Ize CamJam Tie Down Straps

Nite Ize CamJam Tie Down Straps

€16,50Incl. tax
Available

CamJam Tie Down Straps van Nite Ize. Wanneer we zware lasten te dragen hebben, is het van cruciaal belang dat we ze veilig en precies op hun plaats houden. Read more..

 • 24/7 Online winkelen

 • Flex-Delivery-Service

 • Fysieke winkel

  Veldhoven (NL)
 • Gratis verzending NL/BE vanaf €150

Product description

 

CamJam Tie Down Straps

CamJam Tie Down Straps van Nite Ize. Wanneer we zware lasten te dragen hebben, is het van cruciaal belang dat we ze veilig en precies op hun plaats houden. De CamJam Tie Down Strap heeft een elegant ontwerp en hoogwaardige materialen. Hij is gemaakt voor functionaliteit, gebruiksgemak en ultra-veiligheid voor uw zware ladingen. De CamJam Tie Down heeft een polypropyleen band met een hoge dichtheid en een breedte van 1". De antislipgesp op het nokmechanisme sluit niet alleen goed af, maar laat ook geleidelijk los, zelfs onder hoge spanning, waardoor plotseling en gevaarlijk lossen wordt voorkomen. De CamJam Tie Down kan in vele veelzijdige configuraties worden gebruikt, waaronder een lusconfiguratie en een vergrendelingsconfiguratie. De spanband heeft een schuin uiteinde voor eenvoudig inrijgen en intuïtieve bediening in elke configuratie. Alles bij elkaar zorgen de gedetailleerde kenmerken en het innovatieve ontwerp van de CamJam Tie Down Strap ervoor dat u ladingen zoals - kajaks, surfplanken, paddleboards, motorfietsen, uitrusting, hout, meubels en apparaten - gemakkelijk, veilig en zeker kunt vastzetten.

Primaire configuraties:

 • Lus Configuratie: Deze lusconfiguratie van vaste afmetingen kan worden gecreëerd wanneer het vrije uiteinde van de banden wordt ingesnoerd door het CamJam-mechanisme, waardoor een lus ontstaat om uw lading te beveiligen. Deze configuratie is de basis en primaire configuratie en is vergelijkbaar met die van andere cam-lock apparaten voor algemeen gebruik.
 • Lockout-configuratie: De Lockout configuratie breidt het nut van de lus configuratie uit door de selectieve positionering van het CamJam mechanisme langs de webbing lus mogelijk te maken. De meeste andere algemene cam-lock apparaten zijn niet in staat om dit type configuratie te creëren. De vergrendelingsconfiguratie maakt het ook mogelijk het apparaat aan een plaats te verankeren zonder het CamJam mechanisme te hoeven inschakelen. Dankzij de vergrendelingsconfiguratie kan de riem bijvoorbeeld op een dakdrager van een voertuig worden geplaatst en bevestigd, voordat en ongeacht of er voorwerpen op de drager moeten worden bevestigd. De vergrendelingsconfiguratie voorkomt onbedoelde verplaatsing of verschuiving van de spanband tijdens het plaatsen van voorwerpen op de drager of tijdens het spannen van de band. Dankzij deze configuratie kan de riem worden vergrendeld met een mechanische spankracht van maximaal 3 op 1. Deze eigenschap is vergelijkbaar met en ligt binnen de werklastniveaus die door ratelinrichtingen worden veroorzaakt. Bijvoorbeeld, het trekken van banden door het apparaat met een toegepaste kracht van 100 pond kan tot 300 pond spanning opwekken in de beveiligde banden. Algemene cam-lock apparaten missen deze functie en meestal zijn beperkt tot het spannen van mogelijkheden veel minder dan zelfs een 2-op-1 mechanische spannen voordeel.

Kenmerken:

 • Heavy duty spanbanden verkrijgbaar in 3 maten - 1.83m, 3.66m, en 5.48m
 • CamJam-spanmechanisme van gegoten zinklegering met nikkelplaatafwerking en beschermplaat
 • Waterdichte, geweven polypropyleenbanden met een hoge sterkte en een breedte van 2,54 cm
 • Ingenaaide, kleurgecodeerde en numeriek gemarkeerde labels zorgen voor eenvoudige identificatie van de bandlengte
 • Het CamJam-mechanisme heeft een behuizing van gegoten zinklegering en een centrale draaipin met een roestvrijstalen torsieveer die de centrale naaf met geïntegreerde spanring activeert. De singelvangring op het nokmechanisme maakt de gecontroleerde vrijgave van spanning op om het even welke toegepaste lading mogelijk. Dit is zeer belangrijk wanneer er een grote kracht op de spanbanden wordt uitgeoefend en is een aanzienlijke verbetering ten opzichte van conventionele nokkensluitingen die de neiging hebben de spanning plotseling en op gevaarlijke wijze los te laten. Gemakkelijk hoge spanning bereiken, afstellen en regelen van de ontgrendeling zonder plotselinge, gevaarlijke ontgrendeling. Meerdere bundelbandconfiguraties voor veelzijdigheid - lusconfiguratie en blokkeringsconfiguratie

 

Specificaties:

 • Merk: Nite Ize
 • Werklastlimiet 700lb. | 318kg
 • Breekkracht 2100lb. | 953kg

Specifications

Article number
NI CJWR12-09-R6
EAN Code
0094664038776
SKU
NI CJWR12-09-R6

Specifications

Article number
NI CJWR12-09-R6
EAN Code
0094664038776
SKU
NI CJWR12-09-R6

CamJam Tie Down Straps

0 reviews

Review Nite Ize CamJam Tie Down Straps

CamJam Tie Down Straps van Nite Ize. Wanneer we zware lasten te dragen hebben, is het van cruciaal ..

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »

Subscribe to our newsletter

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00
Order for another €150,00 and receive free shipping