Menu
0
Fast delivery
Secure payment
Flex-Delivery-Service
Free shipping NL/BE > €150

€8,95
Add to cart
Nite Ize CamJam Cord Tightener
Nite Ize CamJam Cord Tightener
Nite Ize CamJam Cord Tightener

Nite Ize CamJam Cord Tightener

€8,95Incl. tax
Available

CamJam Cord Tightener van Nite Ize.  Eenvoudig en snel uitrusting bevestigen en/of vast zetten. De CamJam Cord Tightener  wordt geleverd inclusief koord. Read more..

 • 24/7 Online winkelen

 • Flex-Delivery-Service

 • Fysieke winkel

  Veldhoven (NL)
 • Gratis verzending NL/BE vanaf €150

Product description

CamJam Cord Tightener

De NiteIze CamJam Cord Tightener is ontworpen om veilig op zijn plaats te worden vergrendeld door simpelweg aan een koord te trekken. Het is gemaakt van stevig, duurzaam plastic en heeft een karabijnhaak met een roestvrijstalen poort aan het ene uiteinde en een roterend, geribbeld nokmechanisme aan het andere uiteinde. Veranker de karabijnhaak eenvoudig aan een haak, D-ring of lus en voer je koord door de nok totdat je het gewenste spanningsniveau hebt bereikt. Dan trek stevig en de nok klikt op zijn plaats. Die blijft zo totdat je hem loslaat door aan de nok te draaien. Eenvoudig aan te passen en opnieuw af te stellen. De CamJam Cord Tightener is gemaakt om honderden keren te gebruiken en  op honderden manieren. Het is uitstekend geschikt voor het aanspannen van lijnen op de camping  voor het ophangen en vastzetten van zeilen, tenten, jaloezieën en nog andere buitensportactiviteiten.

Waarschuwing: niet te gebruiken als klimmateriaal of voor toepassingen die kunnen leiden tot ongelukken bij het losschieten van het product.

Kenmerken:

 • Koordspanner + nylon koord
 • Twee bevestigingsmethoden voor ultieme veelzijdigheid
 • Gemaakt van stevig, duurzaam kunststof
 • Lichtgewicht, sterke constructie

Leveringsomvang:

 • 2 stuks CamJam
 • Inclusief 3 mm koord

Specificaties:

 • Merk: NiteIze
 • Geschikt voor touwmaten: 2 mm-5 mm
 • Gewicht: 17 g
 • Afmetingen: 34,5 mm x 66,7 mm x 14,9 mm

Nite Ize

Nite Ize keert innovatieve producten die een oplossing bieden voor alledaagse producten van hoge kwaliteit. Hij wilt de verwachtingen van onze klanten te overtreffen op alle mogelijke manieren.

Het eerste product  is ontstaan naar aanleiding van een idee dat voortkwam uit creativiteit. Creativiteit is altijd de basis geweest van het bedrijf, en het zal ook altijd de inspiratiebron blijven. Terwijl Nite Ize blijft groeien, wil ze een merk opbouwen dat bekend wordt dankzij haar fantasierijke producten. De producten de levens van klanten, makkelijker, leuker en veiliger maken. Ieder product heeft een buitengewone functionaliteit en is gemaakt van de beste materialen om te zorgen dat haar producten levenslang meegaan. Daarnaast hebben haar producten een minimale impact op het milieu, omdat Nite Ize maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Specifications

Article number
NI NCJ-25-2R3
EAN Code
0094664048560
SKU
NI NCJ-25-2R3

Specifications

Article number
NI NCJ-25-2R3
EAN Code
0094664048560
SKU
NI NCJ-25-2R3

CamJam Cord Tightener

0 reviews

Review Nite Ize CamJam Cord Tightener

CamJam Cord Tightener van Nite Ize.  Eenvoudig en snel uitrusting bevestigen en/of vast zetten. De ..

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »

Subscribe to our newsletter

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00
Order for another €150,00 and receive free shipping