Menu
0
Fast delivery
Secure payment
Flex-Delivery-Service
Free shipping NL/BE > €150

€10,95
Add to cart
SOL Fire Lite Mag Bar Firesteel
SOL Fire Lite Mag Bar Firesteel
SOL Fire Lite Mag Bar Firesteel

SOL Fire Lite Mag Bar Firesteel

€10,95Incl. tax
Available

Tinder Quik 12-Pack van SOL. Niets maakt een sneller vuur dan de S.O.L. Tinder Quik Fire Starter Pack. Deze kampvuur starters zijn een betrouwbare bron van tondel om een mooi en warm vuur te krijgen of het nu op de camping is of in een noodsituatie. Read more..

 • 24/7 Online winkelen

 • Flex-Delivery-Service

 • Fysieke winkel

  Veldhoven (NL)
 • Gratis verzending NL/BE vanaf €150

Product description

Fire Lite Mag Bar Firesteel

Fire Lite Mag Bar Firesteel van SOL. Zit nooit zonder vuur in geval van nood met het klassieke SOL Mag Block. Het magnesium blok kan worden geschaafd met de stalen tool om een hoopje schaafsel te maken. Gebruik hetzelfde stalen gereedschap om de geïntegreerde vuursteen aansteker aan te slaan en de snippers te ontsteken. Het stalen gereedschap fungeert ook als flesopener en blikopener. Magnesium brandt bij 5400°F/2982°C en ontbrandt zelfs in de slechtste omstandigheden. Pak meer dan alleen een gereedschap om vuur te starten met de klassieke SOL Mag Block.

Kenmerken:

 • Klassiek gereedschap voor het starten van een vuur. Magnesium blok is gemakkelijk te scheren en te ontsteken met de stalen slagtang.
 • Hoge brandtemperatuur. Magnesium brandt bij 5400°F/2982°C om vuur te starten in de slechtste omstandigheden.
 • Stalen gereedschap: De stalen schraper fungeert ook als striker en flesopener.
 • Geïntegreerde vuursteen: Creëert een douche van vonken met de vuursteen geïntegreerd in het magnesium blok.

Specificaties:

 • Merk: SOL | Survive Outdoors Longer
 • Gewicht: 63 gram

SOL | Survive Outdoors Longer | Adventure Ready Brands

Het hoofdkantoor van Adventure Ready Brands is gevestigd in het hart van de White Mountains in Littleton, New Hampshire. Het bedrijf is opgericht in 1973, opgericht in 1977, en produceert de wereldberoemde behandeling tegen insectenbeten, After Bite®, een volledige lijn van bekende insectenwerende middelen zoals Ben's® en Natrapel®, eerste hulp zoals Adventure Medical Kits® en Easy Care First Aid™ kits, overlevingsproducten met Survive Outdoors Longer®, en brandwondenverhelpende producten zoals AfterBurn®. Veel van onze producten zijn op innovatieve manieren verpakt, zodat ze zowel handig in gebruik als milieuvriendelijk zijn.

Bij Adventure Ready Brands zijn ze trots op het produceren van producten van de hoogste kwaliteit, het leveren van de beste verkoop en service voor onze klanten terwijl ze waarde creëren voor de werknemers en de gemeenschap. Zij zien de werknemers als onze grootste troef en streven ernaar een sterk verenigd team op te bouwen om onze doelstellingen te bereiken en de visie te verwezenlijken: genieten van het buitenleven in elke omstandigheid. Zij leggen sterk de nadruk op werkethiek, kwaliteitszorg en efficiëntie, die volgens hen belangrijk zijn voor het creëren van een succesvolle onderneming en werkomgeving.

Specifications

Article number
SOL 0140-1256
SKU
SOL 0140-1256

Specifications

Article number
SOL 0140-1256
SKU
SOL 0140-1256

Fire Lite Mag Bar Firesteel

0 reviews

Review SOL Fire Lite Mag Bar Firesteel

Tinder Quik 12-Pack van SOL. Niets maakt een sneller vuur dan de S.O.L. Tinder Quik Fire Starter Pac..

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »

Subscribe to our newsletter

Subscribe

Create an account

By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.

Register

Recently added

You have no items in your shopping cart

Total incl. tax:€0,00
Order for another €150,00 and receive free shipping