Onze Avonturiers

Onze Avonturiers

Urban Survival is trotse sponsor van een aantal avonturiers.

Ride4Kids

Ride4Kids | Jaco van Sluijs

“Sinds enkele jaren ben ik betrokken als deelnemer bij stichting www.ride4kids.nlDie stichting  maakt zich sterk voor de bestrijding van kinderen met energiestofwisselingsziekten. Een even mooi doel als dat het nodig is. Er is geen medicijn tegen deze ziekte!

In Nederland worden per week ongeveer één à twee kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte:
70% van deze kinderen wordt niet volwassen
50% overlijdt voor hun tiende verjaardag

De stichting organiseert ieder jaar de Pyreneeën challenge; www.ride4kids.nl/de-challengeEen driedaags sportief evenement met de bedoeling om op deze manier geld in te zamelen voor onderzoek. Met Urban Survival ben ik met mijn neus in de boter gevallen en kan ik mij geen betere sponsor wensen. Ik werk als IBT docent aan de politie academie te Eindhoven. Iedere 4 maanden start er een nieuwe lichting politieagenten. Aan deze nieuwe studenten geef ik een voorlichting over mijn goede doel en het inzamelen van geld.

Ik bied hen via de website van www.urbansurvival.nl, artikelen aan, met name handboeiensleutelhangers en handschoenhouders voor aan de koppel zijn erg populair. De studenten betalen de normale prijs terwijl ik een forse kwantiteitskorting krijg. Die gaat in de pot voor ride4kids. Urban Survival ondersteunt mij, en dus ook de kinderen van ride4kids, op deze manier al enkele jaren.

Daar ben ik Urban Survival erg dankbaar voor.”

Steun Jaco van Sluijs en Ride4Kids! 

Shinobi Skydive Team

Shinobi Skydive Team bestaat uit Cintha, Freek, Gerrold, Ramon en Fons (camera).

FS4 is een afkorting voor Formation Skydiving 4-way, vrij vertaald: formatiespringen met 4 personen. Tijdens de vrije val houden ze elkaar op voorgeschreven plaatsen (de grips) vast, waardoor verschillende formaties of figuren gemaakt kunnen worden. Deze figuren worden beoordeeld aan de hand van videobeelden van de cameraman, die met het team mee springt.

Shinobi Skydive Team

Urban Airsoft

Urban Airsoft

 

UrbanAirsoft