skip to Main Content

Goed voorbereid met een leger rugzak van Urban Survival

Bij een goede militaire uitrusting, hoort een degelijke en gebruiksvriendelijke leger rugzak. Goed beschermend tegen weer, wind en onstuimige omstandigheden. Urban Survival biedt een breed assortiment aan kwalitatieve leger rugzakken van hoogstaande merken. Denk aan Tasmanian Tiger, Viper en Tatonka. Deze leger rugzakken zijn vaak voorzien van een MOLLE Systeem, waardoor men de leger rugzak eenvoudig kan personaliseren en apparatuur, wapens, messen en andere uitrusting veilig en conform standaard kan bevestigen. Hecht u veel waarde aan een goede uitrusting, grondige voorbereiding en kwaliteit? Dan bent u bij Urban Survival aan het juiste adres.

Meer over ons online assortiment leger rugzakken

‘Always come prepared’ is niet voor niets ons motto. Door de kwaliteit van onze producten stelt u bij ons een uitrusting samen die veiligheid en efficiënt kunnen werken waarborgt. Zo ook in ons assortiment leger rugzakken. We hebben verschillende rugzakken in ons assortiment opgenomen: van erg ruime leger rugzakken van 9 tot wel 100 liter van Tasmanian Tiger, tot een roll up bag. Voor welke missie dan ook: training, avontuurlijke activiteit of andere gelegenheid.

leger rugzak kopen bij Urban Survival

Waarom bestelt u uw leger rugzak bij Urban Survival?

Dat antwoord is in feite simpel: we houden zelf van kwaliteit, een goede voorbereiding en professionaliteit. We zijn uw professionele leverancier van adventure gear en hechten zelf veel waarde aan een goede uitrusting en accessoires voor onder andere leger, politie, en beveiliging. Maar ook de liefhebber van survival kan bij ons uitstekend terecht. Hieronder leest u een aantal van de voordelen die het bestellen bij Urban Survival met zich meebrengt:

  • Innovatieve nieuwe producten
  • Dealerschap van topkwaliteit merken
  • Professionele kennis en service
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Professionele leverancier van Adventure Gear
  • Grootste webshop Adventure Gear & accessoires
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Jarenlange ervaring: Tactical Training – Law Enforcement – Survival
  • Gratis verzending > € 150,-

Naast ons ruime online assortiment aan adventure gear in onze webshop, staan we natuurlijk ook voor u klaar als het gaat om advies. Vanuit onze jarenlange ervaring in survival en tactical training, kunnen wij u professioneel advies en robuuste, slimme oplossingen leveren. Of het nu gaat om een leger rugzak of complete uitrusting: wij vinden een goede uitrusting onmisbaar.

Sterke materialen van de beste kwaliteit voor uw legeruitrusting

Veel van deze leger rugzakken zijn gemaakt van speciaal Cordura 700 DEN materiaal: een stof met hoge vezeldichtheid, wat voor extra stevigheid en bescherming zorgt. Zeker voor de militaire uitrusting is dit een veel gebruikte stof. Ook tassen, pouches en andere gear die het leger nodig heeft worden vaak in deze stoffering geproduceerd.

Bestel nu online uw leger rugzak en overige militaire uitrusting

Kortom, als u op zoek bent naar een degelijke leger rugzak van de beste kwaliteit, dan bent u bij Urban Survival aan het juiste adres. Ons ruime assortiment met uitgebreide informatie heeft altijd een passende oplossing. De leger rugzakken op onze website zijn voorzien van duidelijke foto’s, zodat u goed kunt zien van welke bevestigingssystemen er gebruik wordt gemaakt.

Ook kunt u bij elke rugzak uitgebreide productspecificaties bekijken. Hierin staat onder andere het materiaal, gewicht, de afmetingen, inhoud (in liters) en nogmaals een overzicht van de verschillende bevestigingssystemen. Zo kunt u gemakkelijk de rugzakken vergelijken en zien welke het beste bij uw huidige uitrusting past. Komt u er niet uit? Onze medewerkers staan voor u klaar, neem gerust contact met ons op! We staan graag voor u klaar!

Back To Top