Menu
0
Livraison rapide
Payer en toute sécurité
Flex-Delivery-Service
Livraison gratuite NL/BE > €150

€23,00
Ajouter au panier
SOL Emergency Fire Blanket Compact
SOL Emergency Fire Blanket Compact
SOL Emergency Fire Blanket Compact
SOL Emergency Fire Blanket Compact
SOL Emergency Fire Blanket Compact

SOL Emergency Fire Blanket Compact

€23,00Taxes incluses
Disponible

Emergency Fire Blanket Compact van SOL. Houd de SOL-noodblusdeken klaar in uw huis, auto en op uw camping. In tegenstelling tot een traditionele brandblusser vervalt hij niet, vereist hij minder training en produceert hij geen dampen en maakt hij geen rom Lire plus..

 • 24/7 Online winkelen

 • Flex-Delivery-Service

 • Fysieke winkel

  Veldhoven (NL)
 • *Gratis verzending vanaf €150

Description du produit

Emergency Fire Blanket Compact

Emergency Fire Blanket Compact van SOL. Houd de SOL-noodblusdeken klaar in uw huis, auto en op uw camping. In tegenstelling tot een traditionele brandblusser vervalt hij niet, vereist hij minder training en produceert hij geen dampen en maakt hij geen rommel. Veilig te gebruiken voor vloeistof-, vet- en biobrandstofbranden, maar niet voor elektrische branden. In geval van brand gooit u de deken over het vuur om het te smoren of wikkelt u het om een persoon heen. 100% glasvezel, de SOL Emergency Fire Blanket is essentieel in een noodpakket.

Kenmerken:

 • 100% glasvezel: Flexibele vlamvertragende glasvezel deken smoort branden.
 • Geen Vervaldatum & Gemakkelijk Te Gebruiken: Verloopt niet, geen training nodig, geen dampen, en geen rommel om op te ruimen.
 • Goed zichtbaar: Heldere rode opbergtas met karabijnhaak om op te bergen in keuken, voertuig, boot, of kamp.
 • Blussen van branden: Veilig te gebruiken bij vloeistof-, vet- en biobrandstofbranden. Niet gebruiken bij elektrische branden.
 • Standaardformaat: 100 x 100 cm is groot genoeg om over een grill te gooien, rond een persoon te wikkelen, of boven een kampvuur.

SOL | Survive Outdoors Longer | Adventure Ready Brands

Het hoofdkantoor van Adventure Ready Brands is gevestigd in het hart van de White Mountains in Littleton, New Hampshire. Het bedrijf is opgericht in 1973, opgericht in 1977, en produceert de wereldberoemde behandeling tegen insectenbeten, After Bite®, een volledige lijn van bekende insectenwerende middelen zoals Ben's® en Natrapel®, eerste hulp zoals Adventure Medical Kits® en Easy Care First Aid™ kits, overlevingsproducten met Survive Outdoors Longer®, en brandwondenverhelpende producten zoals AfterBurn®. Veel van onze producten zijn op innovatieve manieren verpakt, zodat ze zowel handig in gebruik als milieuvriendelijk zijn.

Spécifications

Numéro de l'article
SOL 0140-1150
EAN Code
0707708211508
SKU
SOL 0140-1150

Évaluations

0 évaluations

Spécifications

Numéro de l'article
SOL 0140-1150
EAN Code
0707708211508
SKU
SOL 0140-1150

Emergency Fire Blanket Compact

0 évaluations

Évaluer SOL Emergency Fire Blanket Compact

Emergency Fire Blanket Compact van SOL. Houd de SOL-noodblusdeken klaar in uw huis, auto en op uw ca..

Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? OuiNonEn savoir plus sur les témoins (cookies) »

Abonnez-vous à notre infolettre

S'abonner

S'inscrire

L'inscription à notre boutique permettra d'accélérer votre passage à la caisse lors de vos prochains achats, d'enregistrer plusieurs adresses, de consulter ou de suivre vos commandes, et plus encore.

S'inscrire

Récemment ajouté

Il n'y a aucun article dans votre panier

Total avec les taxes:€0,00
Order for another €150,00 and receive free shipping