skip to Main Content

Argun ballistische helmen voor de professional

Als je op zoek bent naar producten die horen bij de uitrusting van politie, leger en veiligheidsdiensten, is Argun een uitstekende partij. Argun Company is een internationaal opererende fabrikant van kogelwerende vesten, anti-oproeruitrusting en ballistische helmen. Urban Survival is er dan ook trots op exclusief distributeur in Nederland van producten van Argun te zijn.

Eigen ontwikkelingsafdeling Argun

De ontwikkelings- en onderzoeksafdeling van Argun ontwikkelt zowel de kogelwerende vesten, de anti-oproeruitrusting als de ballistische helmen helemaal zelf. De extreem hoge eisen van de klant bepalen daarbij de absolute kwaliteit van al hun artikelen. Via Urban Survival kiest u dus met Argun voor een partij die topkwaliteit beveiligingsproducten levert. Het gaat echter bij Argun niet alleen om kwaliteit, maar ook om kwantiteit. Men is namelijk voorbereid op het maken en het op korte termijn kunnen leveren van zeer grote bestellingen. Om een voorbeeld te geven: maandelijks kunnen er 5.000 helmen en zelfs 10.000 kogelwerende vesten worden gemaakt.

Argun ballistische helmen

Kogelwerende vesten van Argun

De kogelwerende vesten van Argun Ballistics zijn er in diverse uitvoeringen. Er zijn kogelwerende vesten die zichtbaar zijn als ze gedragen worden. Dit kan burgers een gevoel van veiligheid geven, zeker als ook wapens bij de drager zichtbaar zijn. Deze kogelwerende vesten beschermen zowel nek, schouders, armen en lies in de niveau bescherming III.A (volgens de NIJ 0101.04). Daarnaast levert Argun ook kogelwerende vesten die juist bedoeld zijn om wél verdekt gedragen te worden. In sommige situaties kan het immers juist beter zijn als niet zichtbaar is dat er beveiligingsmedewerkers rondlopen met opvallende, kogelwerende vesten. In het assortiment van Argun Ballistics zitten ook ballistische riemen en sets harde ballistische platen, beide uiteraard ook kogelwerend.

Ballistische T-shirts

Omdat Argun Ballastics een innovatieve producent is, brengen ze ook regelmatig iets nieuws op de markt. Het ballistische T-shirt is daar een goed voorbeeld van.

Bij het ontwerpen dacht men niet alleen aan militairen en politieagenten met uitdagende opdrachten. Ook VIP’s en hoge managers zijn met het dragen van deze shirts van Argun Ballistics voorbereid op aanvallen. Deze ballistische T-shirts zijn gemaakt van functionele materialen en dragen daarom ook verdekt erg comfortabel.

Bestel de Argun ballistische helmen online bij Urban Survival

  • Innovatieve nieuwe producten
  • Urban Survival is officieel dealer van Argun
  • Professionele service
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Professionele leverancier ook van Adventure Gear
  • Grootste webshop Adventure Gear & accessoires
  • Snelle levering
  • Veilig online betalen
  • Gratis verzending > € 150,-

Betaalbare veiligheid

Met producten van Argun Ballistics kies je dus voor kwalitatief zeer hoogstaande beschermingsmiddelen, tegen een aanvaardbare prijs. Urban Survival is verheugd deze producten op de Nederlandse markt te mogen aanprijzen en verkopen. Onze keuze voor Argun is er eentje met groot vertrouwen in al hun veiligheidsproducten. Dat deze worden gebruikt door zowel politiemensen, militairen als leden van internationale veiligheidsdiensten geeft zowel ons als jou een veilig gevoel.

Argun & Urban Survival

Professionals kunnen vertrouwen op Argun. Argun is een internationaal opererende fabrikant van kogelwerende vesten, anti-oproeruitrusting en ballistische helmen van top kwaliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie en een advies op maat.

Back To Top