Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden – Urban Survival BV

CONTACT

Voor informatie:
E-mail: info@urbansurvival.nl

Voor technische informatie:
E-mail: helpdesk@urbansurvival.nl

BESTELLEN

 • Bestellen via internet: www.urbansurvival.nl De internetsite is de manier om te bestellen. Gemakkelijk voor u en de bestellingen worden snel verwerkt. U kunt de artikelen bekijken en uitkiezen. De minimum bestelwaarde bedraagt € 25,-.
 • Bestellen per e-mail: bestelling@urbansurvival.nl Zorg dat u bij uw bestelling de volgende zaken vermeldt: Uw naam- en adresgegevens(eventueel uw klantnummer)Aantallen en bestelnummers van de artikelen die u wilt bestellen. De minimum bestelwaarde bedraagt € 25,-.

BETALING

Kies de betalingswijze die u het handigst vindt!

 • Verzend- en verzekeringskosten: Bij alle bestellingen brengen wij € 7.00 (NL), € 8,50 (BE) aan verzendkosten in rekening. Bij leveringen onder rembours zijn wij genoodzaakt tevens € 6.95 rembourskosten te berekenen. Urban Survival draagt het risico voor beschadiging of zoekraken van uw pakket tijdens de verzending.
 • Minimum bestelbedrag: Bij bestellingen van minder dan € 25,- wordt een toeslag berekend van € 8,-.
 • Betalingsmogelijkheden:
  • Betaling per iDeal.
  • Betaling per Visa, Maestro, Mastercard, MisterCash en VPay.
  • Vooruitbetaling per bank of giro: U kunt het verschuldigde bedrag overmaken op Rabobank rekening NL31 RABO 0107 9727 19 t.n.v. Urban Survival te Veldhoven.
  • Rembours: Indien u onder rembours bestelt, dient u het factuurbedrag bij levering te voldoen aan de vervoerder. Hierbij dient u rekening te houden met € 6.95 rembourskosten. U kunt bij aflevering alleen met contant en gepast geld betalen.

LEVERING

Wanneer wilt u wat waar geleverd hebben?

 • Levertijd: Uw bestelling krijgt u, als de artikelen op voorraad zijn, in 3 – 10 werkdagen geleverd. Indien een besteld artikel niet direct uit voorraad leverbaar is, informeren wij u over de te verwachten levertermijn.
 • Postbusadressen: Bestellingen kunnen door onze vervoerder niet op postbusadressen worden afgeleverd. Geef daarom bij uw bestelling altijd een straatadres door.
 • Mancolevering: Ondanks alle zorgvuldigheid die wij bij bestellingen in acht nemen, kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd. In dat geval kunt u dit tot 5 dagen na ontvangst bij ons melden en wordt de levering eventueel op onze kosten aangevuld of opnieuw gedaan.

SERVICE

Retourrecht: Bij Urban Survival BV worden bestelde artikelen 10 werkdagen op zicht toegezonden. Het zichttermijn gaat in op de dag volgend op de dag van bezorging. Vanaf de bezorging heeft u dus twee weken de tijd om te beslissen of u uw pakket wilt behouden of niet. Alleen artikelen die ongebruikt, in originele, onbeschadigde verpakking en met een kopie van de factuur zijn teruggezonden, worden door ons als niet besteld beschouwd. Het bedrag exclusief verzend- en rembourskosten wordt dan zo spoedig mogelijk terugbetaald.

Een aantal artikelen is om diverse redenen uitgesloten van retourrecht (zie algemene voorwaarden artikel 7.4).

RESERVE-ONDERDELEN

Bij Urban Survival BV kunt u ook terecht voor reserve-onderdelen. De bestelling kunt u per post of e-mail sturen aan Urban Survival. Geef het apparaat-, merk- en typenummer en een nauwkeurige omschrijving van de benodigde onderdelen. U krijgt deze dan binnen 4 tot 6 weken opgestuurd. Deze bestellingen zijn uitgesloten van retourrecht.

GARANTIE

Urban Survival BV garandeert dat er voor alle door haar geleverde artikelen een garantietermijn geldt van 12 maanden. De factuurdatum geldt als begindatum van de garantie. Indien de hierboven genoemde garantie van toepassing is en het artikel een gebrek vertoont, zijn wij verplicht om binnen redelijke tijd, nadat u het gebrek heeft gemeld en het artikel met kopie van de factuur heeft toegezonden, het artikel te repareren of het te vervangen. De garantie vervalt, indien de koper de schade veroorzaakt door een onjuiste behandeling van het artikel, hetgeen ter beoordeling van Urban Survival BV is (zie algemene voorwaarden artikel 8).